wizard-ov Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 Jak píše Bladerunner... Pocitově se mi zdá řemínek takový více plastový na omak, ale je fakt že nemám přímé srovnání.
kabik Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 :-) no jo no... holobyt... , teď už chápu proč ten můj holobyt nemůžu prodat...
wizard-ov Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 Však je pusť za čtyřku a jen se ti po nich zapráší
kabik Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 Však je pusť za čtyřku a jen se ti po nich zapráší ... no právě , to si je radši nechám a budu mít holt dvoje...
Bushman Odesláno 24. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 Podobně jsem dopadl s Risemany - musel bych jít někam na půl ceny za fungl nový hodinky. Holt digitálky jsou pořád něco méněcenného... :-) Tak si je nechám, bude z nich vánoční dárek. A navíc mi stejně v prodejním vlákně unikly ty parádní orienty
stando Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2014 Nazdar kluci....mozno som uz neaktualny, ale ja mam ku svojim navod v Slovencine. Ak by mal niekto zaujem poslem v pdf.
Bushman Odesláno 26. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2014 Ahoj, ten návod by mě docela zajímal, hlavně ta pasáž kolem měření tlaku - mohl bych poprosit o zaslání třeba přes nějaké veřejné úložiště nebo na pavel.sandera@gmail.com. Díky...
stando Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2014 Zajtra poslem scan, alebo odfotim a vlozim, ako obrazok do vlakna
stando Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 ...skus ci sa to bude dat precitat...<br /> Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spineshank Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 Však je pusť za čtyřku a jen se ti po nich zapráší tak za 4 bych se obětoval a překousl že nemaj ručičky
wizard-ov Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 Stando - dík, to je snad první překlad co jsem viděl.Spineshank - tý jo to čumím. Ovšem i pro tebe je zde alternativa http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/77481-g-shock-rangeman/?p=1292164 pokud tedy přežiješ S-Shock
spineshank Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 ty S-Shock jsou teda jen pro velký tvrďáky a to já nejsem
stando Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 Stando - dík, to je snad první překlad co jsem viděl.Spineshank - tý jo to čumím. Ovšem i pro tebe je zde alternativa http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/77481-g-shock-rangeman/?p=1292164 pokud tedy přežiješ S-Shock Nemate za co. Ak by bol zaujem tak to oskenujem cele, alebo takto po castiach. Ja to knizka, ktora ma 65 stran
wizard-ov Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 Jako ideální by to bylo celé v PDF, ale nevím, jestli to po tobě můžu žádat. Pro mne osobně je přece jenom slovenština o dost bližší než angličtina.
stando Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 Zajtra oskenujem do PDF. A poslem mailom ak mi poslete cez SS vase mail adresy
Návštěvník Strocek Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 Tak jsem taky po dnešku majitelem Rangemanů. Na naučení všech funkcí by to chtělo vysokou... Je to ale kus hodinek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sphinxx Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 stando: určitě díky, sice už jsem se s nimi trochu naučil, ale ostatním to jistě pomůže. Strocek. No nekecej ... SUPER a kde si je sehnal, koupil tady nebo nový ? Jsou to Géčka na stereoidech ... gratuluji ke koupi.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se