Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

inverzní displeje sou na pi*u všechny bez vyjímky. A je hezký, že nějaký fotky se tváří, že sou dobře čitelný, ale pak in natura k večeru když už je lehce šero kdy na klasickým pozitivním ještě něco vidíš, tak na inverzním uvidíš leda koulo. A to nemám z JPP, ale vlastní zkušenost. Sám když jsem prodával inverzní G, tak jsem to nafotil (ani jsem se nemusel tolik snažit) že jsou super čitelný a nebyly. Obecně nejde o to, že by nebyly vidět, ale o proti pozitivnímu displeji je to prostě, bych se nebál říct, 70% viditelnosti. Ještě se mi nestalo, že ten kdo měl inverzní displej (a i od jiných značek), že by si ho pochvaloval. Ale tak měl jsem 2 inverzní (asi teda ne ty správný) ale už nikdy více

edit: ten prodej nebylo myšlený jako, že sem na někoho chtěl hrát flignu  :) , ale že za světla to prostě vypadá dobře

Upraveno uživatelem Strocek
Odesláno (upraveno)

inverzní displeje sou na pi*u všechny bez vyjímky. A je hezký, že nějaký fotky se tváří, že sou dobře čitelný, ale pak in natura k večeru když už je lehce šero kdy na klasickým pozitivním ještě něco vidíš, tak na inverzním uvidíš leda koulo. A to nemám z JPP, ale vlastní zkušenost. Sám když jsem prodával inverzní G, tak jsem to nafotil (ani jsem se nemusel tolik snažit) že jsou super čitelný a nebyly. Obecně nejde o to, že by nebyly vidět, ale o proti pozitivnímu displeji je to prostě, bych se nebál říct, 70% viditelnosti. Ještě se mi nestalo, že ten kdo měl inverzní displej (a i od jiných značek), že by si ho pochvaloval. Ale tak měl jsem 2 inverzní (asi teda ne ty správný) ale už nikdy více

edit: ten prodej nebylo myšlený jako, že sem na někoho chtěl hrát flignu  :) , ale že za světla to prostě vypadá dobře

I můj názor... takže závěr:  pokud Rangery v černém, tak jedině s klasickým displejem....

Upraveno uživatelem FranaD
Odesláno

No právě, že na některých fotkách vypadá ten inverzní displej skvěle čitelný, ale co jsem měl ručičková géčka s inverzí, stálo to za houby, i když tam to zrovna nevadilo. A na co koukám v krámě, tak čitelnost mizerná oproti vedlejším hodinkám s normálním displejem. Tak by mě zajímalo, jestli fakt jsou géčka, kde je ten inverzní displej tak super, jak se jeví. 

Ale co si budeme povídat, klasika je klasika a dá se číst i dost za šera.

Používáte u géček to automatické rozsvícení při pohybu ruky? Já to po dvou dnech vypnul, zdá se mi, že se to rozsvěcuje zbytečně často.

Odesláno

pokud bys měl tyto první na videu Mudman,tak bys věděl že ten display je naprosto skvěle čitelnej :clap:

Návštěvník Strocek
Odesláno

pokud bys měl tyto první na videu Mudman,tak bys věděl že ten display je naprosto skvěle čitelnej :clap:

Ty si je měl?

Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

jo sou hezky čitelný. Kdo chce si může najít na YT pozitvní displej a může porovnávat 

Odesláno (upraveno)

Ty si je měl?

Asi ne, ale já je mám ;) a jak koukám mnozí kolegové už také měli "štěstí" na výběr skvělého inverzního displaye. 

V kombinaci s AutoLight perfektně čitelné v jakýchkoliv podmínkách.

Upraveno uživatelem gougy
Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

Jasný, že je skvěle čitelnej. Ale pozitvní displej je skvěle čitelnější  ;) . A věř, že světlo budu s pozitivním displejem využívat daleko míň, protože i v šeru budou ještě vidět.

Odesláno (upraveno)

Jasně že pozitivní se s negativním nedá srovnat.... už jen podle úhlu pozorovvání... i na videu je čitelnost až v posledních pár stupních (myšleno úhelných), kolmo a zase pár stupňů....  mám na ruce levný Timexy a na ty můžu koukat skoro (myšleno obrazně) z "vodorovna".... a když na ně mrku v noci v autě při jízdě po osvětleným městě, nemusím rozsvěcet... to s mými negativními G-5600KG nešlo....

Odesláno

Ty si je měl?

ano,mel jsem je ale moc jsem je nenosil,hodinky naprosto dokonaly a moc krasny.....jen kdyby byly o malinko vetsi:-)

Prodal jsem je tady a snad je jeste dotycny ma:-)

Odesláno (upraveno)

Jasně že pozitivní se s negativním nedá srovnat.... už jen podle úhlu pozorovvání... i na videu je čitelnost až v posledních pár stupních (myšleno úhelných), kolmo a zase pár stupňů....  mám na ruce levný Timexy a na ty můžu koukat skoro (myšleno obraně) z "vodorovna".... a když na ně mrku v noci v autě při jízdě po osvětleným městě, nemusím rozsvěcet... to s mými negativními G-5600KG nešlo....

Na display se "z boku" člověk při nošení moc nedívá (alespoň já tedy nesleduji čas s nataženou rukou) Podstatně důležitější je "uhlová čitelnost :D " u naklápění horizontálně ;)

V případě focení je tomu už jinak, ale praktická zkušenost je prostě taková, že existují negativní displaye, plnící svou funkci perfektně (a většinou jsou to ty s "širokými číslicemi")

Upraveno uživatelem gougy
Odesláno (upraveno)

Na display se "z boku" člověk při nošení moc nedívá (alespoň já tedy nesleduji čas s nataženou rukou) Podstatně důležitější je "uhlová čitelnost :D " u naklápění horizontálně ;)

V případě focení je tomu už jinak, ale praktická zkušenost je prostě taková, že existují negativní displaye, plnící svou funkci perfektně (a většinou jsou to ty s "širokými číslicemi")

No nevím podle mě je to stejjný... úhel ze strany nebo zespoda.... zkrátka rozdíl čitelnosti dost podstatný... Původní otázky zněla, zda by se tedy u komplet černé limitky Rangemanů nechal objednat klasicky nebo inverzní displej.... myslím, že by vyhrála první varianta.... na mou další otázku, zda němá někdo zkušenosti s takovou objednávkou tu nic nezaznělo, takže to asi vyšumí.... No, já osobně budu doufat, že se Japonci utrhnou a napadne je to spontáně.. :)

Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

Já jenom ještě doplnim a tím za sebe diskuzi k displeji ukončím. I když mi kluci budete tvrdit jak sou inverzní displeje super čitelný, tak jsem ho měl 2x a oproti pozitivnímu displeji se v čitelnosti nevyrovná ani omylem.  A je to jak píše FranaD koukneš na pozitviní a vidíš a to i v šeru. Na inverzním sem to luštil (a to brejle nepotřebuju) a v šeru sem nic neviděl a není to jenom moje zkušenost a potvrzovali mi to i jiný uživatelé a i jiných dražších hodinek pro zajímavost kolega v práci co leze po horách si koupili Suunto X10 pozitvní a druhej kolega si objednával přes net inverzní a měli srovnání obou vedle sebe a i když jsou tam velký čísla, tak to na pozitivní nemá, to jenom pro zajímavost srovnání jiných a dražších hodinek. Kdyby někdo vyloženě chtěl inverzní tak budiš, ale jinak je prostě hůř vidět. Každej ať si udělá názor sám, ale já za sebe bych inverzní nikomu nedoporučil.

Ja myslim ze by se tady tolik lidi na takovou akci stejne nenaslo

Já si to myslím taky. Za mě není lepší a univerzálnější varianta než klasická černá a tu mám. Maximálně bych viděl limitku na černej karbonovej pásek tak do 5kila :) . Jinak myslím si, že je na výběr dostatek barevných variant, včetně displejů ;) a vyloženě nějakej úlet by moc úspěch neměl. A jak občas sleduju nějaký hromadný akce (do jedný jsem se i zapojil a to šlo o nalepovací plastovej znáček Chronomagu na auto za 2 kila...) tak všichni by říkali jasný super nápad du do toho taky a když už by se blížilo, že se do toho praští a měly by se posílat prachy, tak bys koukal: Hele se mnou nepočítejte já sem myslel, že nebudou tak velký nebo ta barva je na mě moc světlá jinak bych do toho určitě šel, ale takhle nebo já je vlastně ani nepotřebuju... a kolikrát se i pobavíš, takže na společnou limitku Rangemanů bych asi zapomněl a myslím, že by do toho Casio ani nešlo. Když si počkáš nějakej čas, tak oni ty barevný kombinace rozjedou jako u jiných modelů.  

Odesláno

No me by se libila cerna stealth verze at uz s takovym nebo makovym displayem:-)

Barvy urco ne,je to neprakticky a zaprasi se a zajde do spinava

Odesláno

Bushman: co uložení modulu, není nakřivo (viz. Cepi)?

Modul sedí krásně rovně, to si piš, že jsem to hnedka kontroloval...

Ty woe tomu říkám pešek: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/81853-casio-g-shock-rangeman-gw-9400/

Už jsi koupil nový Bušmene? :)

Už mám nový funglovky, který jsem si sám odpanil. A pan hodinář mi udělal cenu, která je výrazně pod těmi 8390 korunami, co jsou k mání všude kolem, takže já jsem spokojenej. Hlavně tyhle už nesmím prodat.  :frusty:  :lol2:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...