t2 Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Odesláno 2. března 2015 Obávám se, že nejnižší počet je pro nás nedosažitelně vysoký.
spineshank Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Odesláno 2. března 2015 Modul sedí krásně rovně, to si piš, že jsem to hnedka kontroloval... Už mám nový funglovky, který jsem si sám odpanil. A pan hodinář mi udělal cenu, která je výrazně pod těmi 8390 korunami, co jsou k mání všude kolem, takže já jsem spokojenej. Hlavně tyhle už nesmím prodat. Ja ti verim,2xkoupit a prodat stejny hodinky snad nikdo v tak kratky dobe nenuze:-) :-) :-)
Sphinxx Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Odesláno 2. března 2015 Už mám nový funglovky, který jsem si sám odpanil. A pan hodinář mi udělal cenu, která je výrazně pod těmi 8390 korunami, co jsou k mání všude kolem, takže já jsem spokojenej. Hlavně tyhle už nesmím prodat. Tak super a už to fakt nedělej, protože to by byla blbost ... to je lepší tyhle hodinky dát do krabičky a vzít je až přijde nálada než je takhle dávat pod cenu. Chtělo by to nějaký fotos, ani je neukážeš?
wizard-ov Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Odesláno 2. března 2015 Rangemany prodat pod cenou - to by mne ani nenapadlo.Normálně zlehka uvažuji, jestli od Pelikána nevzít ty Bushmanovy Rangemany. Sice to vyjde stejně jako u singapurců, ale zato mám originál hodinky Bushman Edition - největšího propagátora synchronizace a objevitele CBD.
Sphinxx Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Odesláno 2. března 2015 Jasně, že do nich skoč, šak sme se o tom bavili, no ni?
wizard-ov Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Odesláno 2. března 2015 Nevím, lidi o mně říkají, že jsem chronofeťák - koupím nové hodinky a jak je vyšňupu, tak je pouštím...
Bushman Odesláno 2. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. března 2015 Rangemany prodat pod cenou - to by mne ani nenapadlo.Normálně zlehka uvažuji, jestli od Pelikána nevzít ty Bushmanovy Rangemany. Sice to vyjde stejně jako u singapurců, ale zato mám originál hodinky Bushman Edition - největšího propagátora synchronizace a objevitele CBD.A hlavně, kruh by se doopravdy uzavřel. Ještě lepší by bylo, abych je koupil já a pak prodal Tobě, to by byl skutečný majstrštyk. :-)
Sphinxx Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Odesláno 2. března 2015 (upraveno) Nevím, lidi o mně říkají, že jsem chronofeťák - koupím nové hodinky a jak je vyšňupu, tak je pouštím... :lol2: :lol2: ty vole, hustokrutopřísně Upraveno 2. března 2015 uživatelem Sphinxx
wizard-ov Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Odesláno 2. března 2015 O kurwa Bushmane máš pravdu - teď jsem se díval do SZ a to jsou fakt moje holobyty, co jsem střelil tobě. Uáá to je fakt maras, já jsem na to normálně zapomněl.
wizard-ov Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Odesláno 3. března 2015 Určitě Bushman, aby měl další na neděli :-)
Bushman Odesláno 3. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2015 Já ne, vzal je jeden pohodovej týpek, který si před 14 dny koupil nový 7900... Už je taky ztracenej.
Bushman Odesláno 3. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2015 No a až vezme na ruku tyhle silně infikovaný hodinky, je naprosto v hajzlu...
spineshank Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Odesláno 3. března 2015 jj už vím kdo je má tak snad mu vydrží déle jak nějakým jiným pacientům zde
Bushman Odesláno 3. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2015 Tak až bude mít druhý, třetí, ty už si nechá.
Bushman Odesláno 3. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2015 Dneska mám v křivce tlaku jeden jedinej pixel, jak to ulítlo, když jsem sjel z kopců dolu. Hrůza, na to se nedá koukat.
wizard-ov Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Odesláno 6. března 2015 A kruh se uzavírá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spineshank Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Odesláno 6. března 2015 WTF máš je zpět nebo novej kousek?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se