Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Modul sedí krásně rovně, to si piš, že jsem to hnedka kontroloval...

Už mám nový funglovky, který jsem si sám odpanil. A pan hodinář mi udělal cenu, která je výrazně pod těmi 8390 korunami, co jsou k mání všude kolem, takže já jsem spokojenej. Hlavně tyhle už nesmím prodat.  :frusty:  :lol2:

Ja ti verim,2xkoupit a prodat stejny hodinky snad nikdo v tak kratky dobe nenuze:-) :-) :-)
Odesláno

Už mám nový funglovky, který jsem si sám odpanil. A pan hodinář mi udělal cenu, která je výrazně pod těmi 8390 korunami, co jsou k mání všude kolem, takže já jsem spokojenej. Hlavně tyhle už nesmím prodat.  :frusty:  :lol2:

Tak super a už to fakt nedělej, protože to by byla blbost ... to je lepší tyhle hodinky dát do krabičky a vzít je až přijde nálada než je takhle dávat pod cenu. Chtělo by to nějaký fotos, ani je neukážeš? :D

Odesláno

Rangemany prodat pod cenou - to by mne ani nenapadlo.

Normálně zlehka uvažuji, jestli od Pelikána nevzít ty Bushmanovy Rangemany. Sice to vyjde stejně jako  u singapurců, ale zato mám originál hodinky Bushman Edition - největšího propagátora synchronizace a objevitele CBD.

Odesláno

Rangemany prodat pod cenou - to by mne ani nenapadlo.

Normálně zlehka uvažuji, jestli od Pelikána nevzít ty Bushmanovy Rangemany. Sice to vyjde stejně jako  u singapurců, ale zato mám originál hodinky Bushman Edition - největšího propagátora synchronizace a objevitele CBD.

A hlavně, kruh by se doopravdy uzavřel. Ještě lepší by bylo, abych je koupil já a pak prodal Tobě, to by byl skutečný majstrštyk. :-)

Odesláno (upraveno)

Nevím, lidi o mně říkají, že jsem chronofeťák - koupím nové hodinky a jak je vyšňupu, tak je pouštím...

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: ty vole, hustokrutopřísně :clap:

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odesláno

O kurwa Bushmane máš pravdu - teď jsem se díval do SZ a to jsou fakt moje holobyty, co jsem střelil tobě. Uáá to je fakt maras, já jsem na to normálně zapomněl.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...