Návštěvník Strocek Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 Tak s tím bych neměl problém, co jsem dostal a nepotřeboval, tak to letělo, nebo jsem to prodal případně daroval. Hodinky jsou spotřebák jako každá jiná věc i když vydrží dýl. Možná bych pochopil nějaký hodně drahý hodinky k nějakýmu velkýmu vyročí, ale stejně. Já tomu říkám ženskej šatní syndrom. Ty maj milion věcí na sebe za pár babek a stejně neví co si vzít a některý na sebe prostě nevezmou nikdy, místo toho aby si koupil pár drahých kvalitních věcí a ty si užily, tak budou kupovat blbosti do nekonečna. Já myslim, že když bys spočítal to co jsi dal do těch co máš a koupil za ně jedny kvalitní automaty a renče si nechal třeba na sport a pěkně si ty automaty ponosil, tak bys udělal líp, ale to je můj pohled, každej to má jinak .
michael99 Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 Přesně jak říkáš, každej to má jinak....já to mám s blízkými poměrně vyjasněné, takže blbosti nedostávám...a navíc co dostanu, toho si vážím, rozhodně bych tím neobdarovával někoho dalšího. V případě hodinek bych byl proti sobě, když si je vybírám. Z těch 6 nosím čtvery pravidelně....není týden, kdy bych je neprostřídal a budeš se divit, ale užívám si to....mám rád možnost výběru...nebavilo by mě nosit jedny tenisky a jedny ručně šitý polobotky. Kvalitní automaty časem přijdou (dost se mi líbí Junghans Meister Chronoscope).
spineshank Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Odesláno 26. září 2016 k tomu negativnímu disp...naživo jsem Rangemany s ním neviděl,ale co jsem měl s něma Mudmany tak na nich byl čitelnej naprosto v poho
Bushman Odesláno 26. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2016 Negativní displej nemusím (měl jsem ho na jedněch anadigi géčkách), ale zrovna tady na těch rangemanech se jeví docela v pohodě.
spineshank Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Odesláno 26. září 2016 jedinej display negativní kterej chápu že stojí za prd je na GA-100-1A1 tam toho fakt člověk moc nevidí dobře
Ivan Lelák Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Odesláno 26. září 2016 michael99 - mám to podobně, blbosti obvykle nedostávám a dárek bych nedaroval ani neprodal (snad flašku nebo bonboniéru), jasně, když dcera dostala skůtr a teď už chce jinou motorku, ať ho prodá a přidá si na novou. Darované věci mizí jedině v popelnici, když doslouží. Co se týká hodinek, ty si kupuju sám a než jsem dospěl k současné sestavě, dost se jich koupilo i prodalo, už mne ale ta chronománie NAŠTĚSTÍ přechází. Bohužel, Rangemany nemají ručičky, a Mudmany atd. jsou na mne velké, proto jsem skončil u Pro Treků. Ale jinak se mi Rangemany líbí a ty Tvoje jsou fakt super, dokonce i inverzní displej vypadá čitelně, pokud to není jen povedená fotka..
Návštěvník Strocek Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Odesláno 26. září 2016 (upraveno) u Casio G-Shock GW 810H-2 stál taky za hovno, stejně tak u všech co jsem s inverzním viděl. Naposled si vzpomínám na kolegu co si koupil kdysi žhavou novinku Suunto X9i s inverzním displejem a taky říkal něco o tom, že už nikdy... Jak píše Ivan, jestli to není povedená fotka a to vám kluci můžu rovnou říct, že je! Za přímýho slunce budou krásně čitelný, stejně jako každej jinej displej, ale za šera, tam uvidíte kulový. To je vyzkoušený Inverzní displeje je moje oblíbený téma Kluci, ale abych uzavřel debatu tak nějak o ničem, i když rád zasvětim někoho do skutečnosti na kterou stejně přijde časem sám. Inverzní displeje budou kluci vždycky míň čitelný, než ty samý hodinky s klasickým displejem. Já chápu, že ten inverzní vypadá víc kůl, ale bohužel v čitelnosti stojí zahovno. tyhle jsem měl mj. foto z netu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. září 2016 uživatelem Strocek
Xenomorfus Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Odesláno 26. září 2016 Osobni zkusenost z Gulfmasteru s inverznim displejem (a rozhodne bych tam nechtel mit normalni) je takova, ze kdyz uz nevim, rozsvitim si :-).Zajimave je, ze kazdy "vidi" inverzni displej trochu "jinak". Kamarad, ktery ma obecne problemy s videnim za sera a tmy na to nevidi vubec. Je jasne, ze inverzni displej je mene citelny, nez stejny "neinverzni", ale osobne to nevidim jako demona. Zatim vidim dobre a kdykoliv bych si koupil digi s inverzem a vubec bych nepremyslel, ze to ma byt nejaka nevyhoda.
Návštěvník Strocek Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Odesláno 26. září 2016 ... kdyz uz nevim, rozsvitim si :-)...přesně Já to nepsal ve smyslu nekupujte to když se vám to líbí, ale bylo to spíš obecné varování aby si někdo nenaběhnul kdo to nezná, jako já (2x...) . Ono je to opticky hezčí a na dobře nasvícený fotce to vypadá super, ale pak je to k nasrání když na to hůř vidíš
spineshank Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Odesláno 20. října 2016 nějaký kocoury na přeleštění tu někdo nebude pouštět??
daur Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 Prvního kocoura znárodnil hned první den junior. Je to přesně rok a dnes si říkám, že je čas udělat si radost Objednáno, nejpozději do deseti dnů očekávám nového kocoura.
spineshank Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 kluci,u koho vlastně jsou žlutý Rangemany??jsou tady na foru nebo jsou někde mimo?
Bushman Odesláno 24. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 24. října 2016 Myslíš ty wizardovo zářivě žlutý fejky? :-)))))
spineshank Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 Ty mám já hoď sem foto jak vypadají po té době a jak často je nosíš??
daur Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 Nosíte někdo kocoury na strapu? Za použití adaptéru to lze. http://forums.watchuseek.com/f17/shapeways-makes-some-nice-strap-adapters-1017976.htmlPokud máte vlastní zkušenosti budu rád za každou informaci Předem děkuji
Bushman Odesláno 24. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 24. října 2016 No, vypadá to strašně. K těmhle hodinkám mi to vůbec nesedí.
spineshank Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 Myslíš ty wizardovo zářivě žlutý fejky? :-)))))jasně že ty myslím, vosičky žluté. ...D
spineshank Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 No, vypadá to strašně. K těmhle hodinkám mi to vůbec nesedí.mě teda strap nesedí na žádnejch hodinkách, na G už tuplem ne
Návštěvník Strocek Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 strapy obecně jsou na hovno všechny. Těžší hodinky ti cestujou po ruce a kdo si myje ruce, tak se mu namočí a pak máš na ruce mokrej hadr. Možná u těch vojáků to má smysl, že si dáš hodinky na ústroj třeba na rukávy od blůzy nebo na rukavice aby si nemusel odhrnovat rukávy když si v vověšenej všelijakejma píčovinama. To nato je spíš taková barevná stylovka na odlehčení.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se