Strocek Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 selfíčko kocour a myška, chvíli poseděla když byla za modelku, ale pak vzala kramle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 11. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2016 Tak to je ta nejlepší fotka s kocourama, co tu kdo udělal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2016 Tak se hlásím do klubu, zase. Z kamenného obchodu za 4,1k včetně 2r záruky. Ty jsem tam prostě nemohl nechat a to jsem šel původně jen pro solničku za 15Kč. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 12. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Tak to je sakra dobrej kauf. To jsou funglovky? Já bych si vzal za tu cenu tak troje :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 ... moje řeč.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Jj, funglovky. Měli tam jak po vykradení a jen ty echt drahé modely tam zůstaly, protože ani po slevě je normální lidi moc nechtějí Abych nekecal, byly tam jedny DW5600. A ty GW9400 byly jediné co tam měli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 gratulace,za ty prachy není fakt co řešit.....už sem ti chtěl psát pokud tam mají ještě abys je koupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Gratulace a solničku máš? Já bych je tam také nenechal a solničku můžeš koupit jindy:) Udělal jsi vlastně dobrý skutek. Záchrana kocoura Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 12. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Jasně, dobrej nápad, jak takový hodinky doma zlegalizovat před manželkou. Šel jsi sice pro tu solničku, ale zželelo se ti opuštěného kocoura a tak jsi se ho ujal. To musí každá ženská pochopit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Pracovní rychlocvak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Pracovní rychlocvak RangemanIII.jpgdíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Tak to je ta nejlepší fotka s kocourama, co tu kdo udělal :-)Díkes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 V sobotu jak jsem hákoval na zahradě s renčema, tak jsme mj pálili větve a musím říct, že jak jsem načichnul kouřem, tak načichly i renče a trošku smrděj i teď. Já to pucoval kartáčkem a mejdlem, voňavým pracím gelem, silnou dezinfekcí a úplně to nepustilo a pořád to lehce cejtim, je to teda lepší než v sobotu večer..., ale ještě je to znát, tak bacha na to pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 V sobotu jak jsem hákoval na zahradě s renčema, tak jsme mj pálili větve a musím říct, že jak jsem načichnul kouřem, tak načichly i renče a trošku smrděj i teď. Já to pucoval kartáčkem a mejdlem, voňavým pracím gelem, silnou dezinfekcí a úplně to nepustilo a pořád to lehce cejtim, je to teda lepší než v sobotu večer..., ale ještě je to znát, tak bacha na to pánové neboj,my ti k nim čichat nebudeme. ...DD Jinak jestli ti můžu poradit tak je dej přes noc na okno ven a ráno to bude cajk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 14. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 Bacha na to, ty renče fakt načáchnou raz dva. Jednou jsem je nechal na poličce v kuchyni, když se smažilo a smrděly jak hranolky ještě 14 dní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 Gynekolog nejsem, tak jsem klidný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 To by byla potom rybina ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 (upraveno) Dneska jsem potkal Ježíška a říkal, že se v sobotu navečír zastaví a že se můžu těšit.... (umístění tohoto příspěvku právě v tomto vlákně není náhodné.. ) Upraveno 21. prosince 2016 uživatelem FranaD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 21. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Přinese Ti kocoura? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Přinese Ti kocoura? :-)No, to doufám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se