Přejít na obsah

G-Shock RANGEMAN

Bushman

Doporučené příspěvky

tak ty barevný bych nedal, ale na nějakou kosmickou párty dobrý :). Po dlouhý době jsem odložil automaty a nosim zase Renče a spokojenej, ale pořád si hraju s myšlenkou, že bych jim pořídil 5610 do party. Láká mě ta jednoduchá přehlednost, ale trochu se bojim, že ač jsem si je byl vyzkoušet kvuli velikosti i tak pořád nevim, že sou takový malý... Nezkoušel někdo 5610 v porovnání s renčema? Jako, že budou menší tak to je jasný, ale jak se nosí, jestli to vypadá hodně malý atd... Nechci si je vyloženě kupovat abych je pak zase prodal

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak to je asi budu muset koupit, jinak to nezjistim..., takový to, že si to deš vyzkošuet na 10 minut to je oničem, to prostě musíš nějakej den ponosit aby bylo úplně jasno. Kdyby byly otrošku větší a měly dvou řadý zapínání, tak do nich hned vlítnu, ale pořád rozmejšlim. Docela mě k nim láká ten kovovej tah co je na verzy GW-M5610BC-1JF. Má k tomu někdo českej návod k těm 5610?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

No já nevím, nejde ani tak o velikost, jako spíš o délku pásku...já 5610 měl a musel jsem je vrátit, pásek jsem měl na předposlední dirce a vypadalo to divně, skoro bych se bál, že je ztratím..navíc fakt to nebyl dobrý pocit, když držák volného konce pásku neustále sjížděl, protože neměl skoro za co držet..ty hodinky jsou krásný, ale na velký zápěstí nejsou, musely pryč. Přiznávám se, že jsem začal nenávidět hodinky, které nemají dostatečně dlouhý pásek, na to jsem alergický...a bohužel je takových celkem dost... 

Odkaz ke komentáři

Jak máš velkou ruku? Nejde přikoupit něco delšího?

Jde koupit u Jaye v USA redukci na nato.

Link http://www.ebay.com/itm/JaysAndKays-Convertible-Adapters-and-Strap-Kit-for-Casio-G-Shock-GShock-5600-/272626269624?var=&hash=item3f79cabdb8:m:m3XDXs9fw8fWu9s1DWUbv6w

Upraveno uživatelem Frostie
Odkaz ke komentáři

JInak kdyby někdo měl českej návod k 5610 tak sem s nim, mám komplet na renče, kterej sem tu házel do placu a ještě  na 100CF-8A kdyby někdo chtěl.

Já mám akorát ten patnáctiprocentní FAST. O ten jde?

Odkaz ke komentáři

Ty mudmastery to je jako už moc, to je jak ,někdo poznamenal, granát na ruce  :) , ale neříkám, že nejsou pěkný, taky mě kdysi nějak napadly, ale tyhle velikosti už překáží si myslim i ty renče jsou na pováženou, ale ještě se daj

to je pravda,ta velikost je hodně limitující, ale na ruce sedí dobře ....pro mě nejhezčí G
Odkaz ke komentáři

Jako musim říct, že sou pěkný. Ty ručičky jsou zase o ničem jiným a možná i víc univerzální než digi, nevim jak je to s funkcema jestli jsou taky tak přehledný i manuálně jednoduchý na ovládání. Já do nich byl taky nalomenej, ale přešlo mě to kvůli velikosti. To u těch 5610 jsem teda nalomenej hodně.

Odkaz ke komentáři

tak ty barevný bych nedal, ale na nějakou kosmickou párty dobrý :). Po dlouhý době jsem odložil automaty a nosim zase Renče a spokojenej, ale pořád si hraju s myšlenkou, že bych jim pořídil 5610 do party. Láká mě ta jednoduchá přehlednost, ale trochu se bojim, že ač jsem si je byl vyzkoušet kvuli velikosti i tak pořád nevim, že sou takový malý... Nezkoušel někdo 5610 v porovnání s renčema? Jako, že budou menší tak to je jasný, ale jak se nosí, jestli to vypadá hodně malý atd... Nechci si je vyloženě kupovat abych je pak zase prodal

Já to přesně takhle mám - kocoury a k nim 5610. Musím přiznat, že co jsem koupil ty 5610, tak jsem kocoury moc neponosil, protože když potřebuju digitálky, sáhnu po 5610. Jsou nižší, menší, takže na ruce nevypadají jako bambule z plastu. Ale i když jsou 5610 menší, tak velikost číslic na displeji je u času podle mne úplně stejná - porovnával jsem to mnohokrát a nevidím rozdíl. Na ruce vypadají úplně v pohodě, rozhodně to nejsou nějaký dětský digitálky. Co bych jim vytkl je třeba taková drobnost, že narozdíl od kocourů nejde navolit délka podsvícení. 1,5 sekundy a tma...  Ale jinak do party s kocourama určitě jo!

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...