wizard-ov Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Wizardov ťa chcel vtedy zato upáliť... no chlamal jsem se mu, to je pravda...ale už to zase ve mně hlodá....kurnik....že já sem lezu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveG17 Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 (upraveno) Dave: tu su za 6.500 https://aukro.cz/g-shock-x-burton-limitovana-edice-sleva-50-6915007741 Boháááááá, to musím mít! A je z Ostravy! Sakra chlapi, jestli je to někdo odsud, vykašlete se na aukro, domluvíme se ;-) jen je potřeba si uvědomit že údržba bude trošku naročnější,otěr látek na to povrchu bude vidět Když je miluješ, není co řešit :-) Upraveno 18. října 2017 uživatelem DaveG17 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveG17 Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 (upraveno) Bratrstvo kočičí pracky já vím, potřebují synchronizaci... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. října 2017 uživatelem DaveG17 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Gratulace, to byl ale fofr.jsou nové? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Hehe:))))))Paradicka, jaka rychla akcia!Co tie moje zelene? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 To len zíram aká rýchlofka. A čo žlté? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveG17 Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Nové nejsou, ale vypadají tak. Moje holobyty mají dva roky a taky jsou bez škrábanečku, když nepočítám sponu. Akce byla blesková, my se tu s tím neserem, region razovity!Ale žluté, to nee...na to má jen jeden frajer, že Wizi ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Wizz je už dlouho nemá. ...DTeda jestli je neobjednal znova, .,DD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 Paráda gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveG17 Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 spineshank: vím, že je prodal - taky píšu, že NA to má...já jsem na žlutou zimnici měkký (nechce se mi to hledat, Wizi, přiznej se, že jsi je koupil nové, prodal, pak sis je zas koupil zpátky a zas je prodal?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2017 Další nová varianta: GW 9403KJ-9JR Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Ty voe, to mi pripomelo pruhledna céčka. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 31. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 No tak to je děsný, kam se hrabe Wizardova limitka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 myslím že tato limitka je inspirována jednoznačně tímto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 To je hustý... Kocoura mám jinak stále nejraději Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 já taky, hlavně v troubě . Jak na ty limitky a šílený barvy nejsem, tak tohle to je fakt dobrej úlet. A ty průhledný taky nejsou špatný. Renče sem ještě takový neviděl, asi se ještě nedělaj, ale to bude jen otázka času. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2017 (upraveno) Teď jsem narazil na nové Rangemany,je to teda neskutečná změna https://www.g-central.com/g-shock-rangeman-gpr-b1000-1-with-gps-navigation-system/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. listopadu 2017 uživatelem spineshank Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2017 No asi bych nasel lepsi uplatneni pro $800, soucasny kocouri se me libej vic, ale svyho kupce si to urcite najde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2017 Uvidíme jak ta cena spadne, ale mě se teda líbí hodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2017 Super, me se teda taky fest líbí. Vybornej nápad, z toho udělat ?smart watch?. Jestli budou za 500 dolaru, beru je :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se