Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 46
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

jak píše Micey,je to fuk,navoněná bída,bude v tom plastovej strojek v hodnotě dvou krabiček cigaret,většinou neservisovatelný,pamatuju,když se takovýhle xindly prodávaly třeba za dvacet litrů :weird: (to nejsou kecy,kámoška tam chvíli dělala...)Nebrat,je to shit...

Odesláno

v tom pripade ber i kdyby to fake byl. tak ma to napsane armani :-) a o to ti jde... tohle forum je o hodinkach ne o hadrovych znackach ....

a at nejsom óté rucicky scitacu jsou v podezrelych polohach a celkove uz od pohledu jsou to pekne fujki. mrkni do fotogalerii na co mate dnes na ruce a das mi za pravdu...

Odesláno

co to ma napsane, nato s..e pes :) okey, celkem jste me teda presvedcili.. a jaky tady panuje obecny nazor na diesely? pro me taky povedeny desing :)

Obojí je to kentus. To si radši kup nějaký Casia, to jsou aspoň hodinky.

Odesláno

Kup si nějaký normální hodinky, ne takovejhle "designovej" šmuk. V tomhle můžeš připadat cool nějaký třináctiletý slečně na diskotéce v Horní Dolní, jinak budeš působit jako kašpar.

Odesláno

Jinak do pěti litrů seženeš třeba monstra, ty taky přitahujou pozornost a navrch jsou to ještě výborný hodinky, jejichž design dává smysl. A nejsou od prodejce oblečení, nýbrž od respektovaný hodinářský firmy se stoletou historií:).

585506d1324688848-weekend-after-work-cas

Odesláno

jest tak farky :) puvodne jsem chtel jen vedet, jestli jde o fejky,, za par litru ani nevim, co bych mel vic cekat od hodinek, nez ze se mi budou libit a ukazou cas. nehledam ani monstra, jen tyhle atypicke ciferniky od dieslu se mi paci, narozdil od treba postovanych seiko

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...