jankoxxx Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2014 ono sa ti chlapci len snazia (a to opravnene) naznacit, ze tie dve tisicky mozes radsej vyuzit na nieco zmysluplne namiesto tohoto absolutne bezcenneho smuku od ktoreho nakoniec mozno dostanes vyrazku. tie hodinky maju optimisticky odhadovanu vyrobnu hodnotu 1/10 vyslednej ceny a pomer cena/vykon v tomto pripade vychadza tak neskutocne nepriaznivo, ze by som.... ach napisem to aj ked je to ruhanie - RADSEJ POZERAL NA MOBIL ked by som chcel vediet kolko je hodin..
ondralbc Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2014 Janko ma recht. A Diesel ma i nevkusne obleceni IMHO
tano Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2014 Boze muj Armani, to je vonavka, ne?) t.To radeji zadny hodinky, nez tento peudomasakr pro nactilety. Pardon, omlouvam se, ujelo mi to.
Americkej Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 Ale tak otázka nestojí, on se neptá na výběr zběhlejších. Vybral si ne moc vkusnej šmejd a chce jen vědět, jestli je to pravej ne moc vkusnej šmejd. Nosit je bude sám a něco vypovídat to bude jen o něm. Jeden můj kamarád vyhodil za podobnej krám 16000, líbilo se mu, že jsou hranatý :-) a je přesvědčen, že udělal dobře.
CEGY Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 Ja mu to schvaluju. Obcanku asi ma.
tombas Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 To už fakt raději nějaké pěkné kvarcky od Casia nebo o málo dražší třeba Orienty.
Návštěvník Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 Podívej se na značku Skagen nebo jiný designéry ze Severu
worm007 Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 Tak sa pridám aj ja. Armani je značka oblečenia, dobrá, mám ich v celku rád. V ich hodinách sú dosť lacné a nie moc kvalitné strojčeky ako ti tu už povedali. S tou značkou mám ale relatívne v pohode skúsenosti, sám som raz mal jedny armani hodinky, nemám fotky ale šlapali v pohode a boli vtedy pre mňa celkom dosť oku lahodiace a to mi stačilo Vedel by si si isto vybrať aj lepšie hodinky v tej cene - Seiko, Citizen, Orient.. Ale ak sa ti páčia tie ktoré píšeš tak ich kludne kúp. Inak, brat si kúpil pred rokom a niečo armani hodinky a držia mu dodnes (len urval korunku a potom sa mu začali zarosovať, ale inak im nič neni).
StefanM Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 Inak, brat si kúpil pred rokom a niečo armani hodinky a držia mu dodnes (len urval korunku a potom sa mu začali zarosovať, ale inak im nič neni). To je ironia? Inak tu korunku nahradil novou alebo nechal otvor v hodinkach /letny zimny cas/? Ak hej, tak preto sa zamlzuju a blizi sa ich koniec.
worm007 Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 to nebola irónia korunku urval lebo s ňou nevie robiť dobre.. dal si ich opraviť (neviem kde, ale spravili mu to) a odvtedy je to ok, ale za chvilku zrejme chcípnu. Tým som chcel povedať, že keby s ňou robiť vie tak sa im nič také nestane, takže až tak by som také hodinky neodsudzoval. Nie sú to cenné hodinky pre nás, ale pre niekoho komu stačí aby vyzerali a ukázali čas budú ok myslím. Ale bezpochyby za tie peniaze vie mať ovela lepšie.
SCIFI Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 Armani byly moje první hodinky co jsem si v dospělosti koupil a vůbec toho nelituju. Byly krásný a neskutečně jsem je měl rád a dobrejch 7 let šlapaly bez chyby a teď je nosí tchán a je taky spokojenej. Jistě že to jsou kvarcky se strojkem za dolar ale pokud se ti líbí tak bych si je koupil a jednou až budeš vydělávat víc si koupíš třeba něco kvalitnějšího. Jistě že by jsi za ty peníze mohl koupit něco kvalitnějšího už teď ale proč by jsi to dělal když se ti nelíbí a to je to nejdůležitější. Taky každej radí co si koupit ale každej toho vystřídal tolik že sám neví většinou co chce (čest vyjímkám) Jinak kvalita zpracování mi přišla dobrá. Plnej tah, přesná spobna, dobře opracovaný pouzdro. Když vemu fajhion (sračka) hodinky tak Armani je u mě na topu daleko nad Fosil, Invicta, Diesel (fakt peklo) a ostatníma. Plus minus mají svůj styl a ne moc velkou míru "ispirace" a nedělají přerostlý vobludy.
USER47 Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 ...Armani je u mě na topu daleko nad Fosil...To je zvláštní, když ty hodinky pro Armani dělá Fossil.:-D
SCIFI Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 Fosil vyrabi i Diesel a nic mi natom zvlastni neprijde.
tombas Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 Stejně je to všechno Swatch group
SCIFI Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 Stejně je to všechno Swatch group prosimte z ceho cerpas? Sw Gr koupil Fossil?
tombas Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 (upraveno) Ještě ne? No tak pardon. Swatch Group brandsBreguet, Harry Winston, Blancpain, Glashütte Original, Jaquet Droz, Léon Hatot, Omega, Longines, Rado, Union Glashütte, Tissot, Balmain, Certina, Mido, Hamilton, Calvin Klein watches + jewelry, Swatch, Flik Flak. Swatch Group production companiesETA, Nivarox-FAR, François Golay, Comadur, Rubattel et Weyermann, MOM Le Prélet, Universo, Manufacture Ruedin, Simon Et Membrez, Lascor, Novi, Swatch Group Assembly, DYB, EM Microelectronic, Renata, Micro Crystal and Swiss Timing. Zdroj: http://www.swatchgroup.com/en/brands_and_companies Upraveno 5. listopadu 2014 uživatelem tombas
tombas Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 Do skupiny Fossil patří značky Fossil, Relic, Abacus, Michele Watch, Skagen,[6] and Zodiac Watches. Fossil vyrábí hodinky také pro značky jako Adidas, Emporio Armani, Karl Lagerfeld, Michael Kors, Marc by Marc Jacobs, Burberry, DKNY, Diesel and Armani Exchange. Zdroj: http://en.wikipedia.org/wiki/Fossil,_Inc.
SCIFI Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 Myslim ze vsichni umime pouzivat google a ty ho pouzij priste predtim nez neco napises.
USER47 Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 Já jsem asi blbej, ale furt nechápu, jak hodinky Armani můžou bejt "na topu daleko nad Fossil", když je dělá Fossil.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se