Dagoberd Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 (upraveno) Omlouvám šíření fake news, ale včera to byl teprve druhý den od seřízení. Ještě v tý Němčině trochu plavu.. Prekvapivě je ale situace dnes nemlich stejná. Sekunda do plusu. Jediná věc, která mne trochu tenzí je vnější antireflex. Mám nutkání ho furt čistit a kontrolovat případné škrábance .. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. února 2019 uživatelem Dagoberd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 (upraveno) Kontrola přesnosti na vejletě. A teď jsem sakra zjistil, že mám nejenom blbě čas o 3s ale i datum. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. března 2019 uživatelem Dagoberd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 Furt mne ta modrá vteřinovka baví, ikdyž původně měla být červená.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 (upraveno) Damasko, Záhada hlavolamu a líný dopoledne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. března 2019 uživatelem Dagoberd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 Když na ně tak koukám, tak jsem rád, že jsem neprodal svoje možná už se dá říct letitý DA34ky. Litoval bych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 Ha! Radiku udělal jsi mi radost. Myslel jsem, že Dčka mám na celém Chronomagu jen já. Je to tu už několik let jak po 'D' apokalypse, která smetla všechny publikující vlastníky mimo náš časoprostor. Ikdyž teda napadlo mne, že bych to tu trochu oživil výkřikem: ''Damasko je novej RLX'' anebo ''Seiko z Vás samuraje neudělá'', ale předpokládám, že efekt by byl krátkodobý, patrně bych si vysloužil i ban od bdělých moderátorů a nový nick Guest_Dagoberd2 se mi tedy zakládat nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 Možná se jen přesuň do vlákna Damasko heaven. Tahle značka tu má zvláštní stigma, ale to nic nemění na tom, že Déčka mají určitě něco do sebe (a i v sobě ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Dík za tip. Sbalím si tu svých pár švestek a odejdu poustevničit do jiného Damasko vlákna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Ha! Radiku udělal jsi mi radost. Myslel jsem, že Dčka mám na celém Chronomagu jen já. Je to tu už několik let jak po 'D' apokalypse, která smetla všechny publikující vlastníky mimo náš časoprostor. Ikdyž teda napadlo mne, že bych to tu trochu oživil výkřikem: ''Damasko je novej RLX'' anebo ''Seiko z Vás samuraje neudělá'', ale předpokládám, že efekt by byl krátkodobý, patrně bych si vysloužil i ban od bdělých moderátorů a nový nick Guest_Dagoberd2 se mi tedy zakládat nechce. Mal som Damasko DA38 vyse 3 roky a cely ten cas som ich intenzivne nosil. Stale ich mam, no uz ich mam odlozene pre buduceho majitela ku ktoremu za par tyzdnov pojdu. Damaska verim ze najdu vdacneho majitela. Pred rokmi sa tu preniesla vlna mierne nekritickej adoracie, co vyvolalo ako vzdy protichodne reakcie. Su to dobre hodinky, napriklad moje po cely cas nosenia nezastali, na puzdre nemam jediny skrabanec a to som ich nosil ozaj stale. Maju to dobre vymyslene, komu sa paci dizajn a ma tie peniaze, bude spokojny. Len ma prestali bavit nato strapy a ako celok na kovovom naramku ich ponukaju za cenu, ktoru aj osobne uz neakceptujem, tak som nasiel inde a som spokojny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 (upraveno) ...powered by Anela. Některé výrobky jsou prostě perfektní a teď nemyslím hodinky . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. dubna 2019 uživatelem Dagoberd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 (upraveno) giga kyklop Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. dubna 2019 uživatelem Dagoberd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 ...powered by Anela. Některé výrobky jsou prostě perfektní a teď nemyslím hodinky .Intonace a rytmus od Kofroně? Pamatuju si ještě z VŠ, jak nás tím jeden docent trápil :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 (upraveno) Jj máte dobrý oko pane. Tahle nestárnoucí klasika by neměla chybět v každé pořádné knihovničce. :) Jinak k černýmu kafi, černý hodinky. Řemen luxus a V60 forewer! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. dubna 2019 uživatelem Dagoberd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 Podobnost čistě náhodná https://youtu.be/gLQG3sORAJQ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se