rastike Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 Nádherná "pásovka" díky za postnutí;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 Mě to ba Maj to hlavně dobře natočený. Velký stroje, velký gesta a megalomanská hudba krásně dokresluje to wow z pokroku a techniky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 Já tahle promo videa rád, díky za post Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 Pěkný, tak jsem si hned musel zkazit náladu a podíval se, jak to dělaj v Číně, zrovna jely Pamy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 Zrovna mam TH obdobi ... nadhera. Diky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rastike Odesláno 14. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 Aj ja mam prave TH obdobie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 Paráda, díky za post. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 Hezky video. Diky za nej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 Krasne,diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 s chutou som si to teraz pozrel. paradicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr77 Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Krásná pohádka před spaním, díky!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 Paráda - díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madrider Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 Moc pěkně udělané :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinw33 Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 moc pěkné video... pěkná práce, v suchu v teple :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Jé, to mi tak krásně zvedlo náladu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Super video. Docela by mne zajímalo, jak to někde dělali před takovými 150 lety. Na to asi žádné video nebude? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Naprosto stejná otázka mě po shlédnutí toho videa napadla taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se