Matthew Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Ahoj,zvažoval jsem jestli to napsat jako příspěvek do "Kdo čím jezdí" nebo založit nové vlákno a rozhodl jsem se takhle.. tak pokud bude nadbytečné tak klidně přesuňte... Uvažuji o pořízení nějakých zabezpečovacích systémů do staršího auta, kde už by pokročilé systémy jako Jablotron, Sherlog atd nedávaly ekonomický smysl a došel jsem k mechanickým zabezpečením Construct a Defend. Zajímalo mě jaký máte názor a zkušenosti a co v tomhle směru radíte? Zvlášť Construct má docela reklamu, ale když vezmu v úvahu jak obrovské množství Škodovek ho má a přesto jsou to nejkradenější auta tak o tom mám trochu pochybnosti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Auto pojistit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom19 Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 (upraveno) Skús sa kuknúť po Zeder Locku, ktorý som tu už spomínal. Aj pri poistení auta pre prípad krádeže sa často vyžaduje mať zabezpečovací systém. Upraveno 16. listopadu 2014 uživatelem Tom19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Mam defendr, porad. Mladej doporucuje kobru flusku, kamarad ivan samostril za sedacku. Tak si vyber. Nebo si kup dacii, tu ukradne jen zoufalec! Hasič Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eLzyx Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 zámek zpátečky jsem v autě už měl (ojetina) a tak jsem jej dovybavil už jen GPS&GPRS jednotkou s možností dálkového vypnutí palivového čerpadla a zapnutím výstražných blikačů. Nebylo to drahé, občas se nějaké takové jednotky objeví na bazoši, nebo aukru (já mám Level GC073). Nemám to připojené k žádnému PCO, takže mi to jen posílá SMS z čidel + souřadnice GPS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Mám v Oktávce tohle: http://www.bezpecnydum.cz/bezpecnydum/eshop/83-1-GSM-Alarm-GESOM-150/0/5/502-GSM-Alarm-GESOM-150 - když by se někdo do auta dostal, tak mi auto zavolá, a když hovor přijmu, tak slyším, co se vevnitř děje (dá se tam toho nastavit více) - + havarijko na odcizení a immobilizérInvestice pro mě byla cca nějakých 2000,- + havarijko 2400,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 Sherlog a dobra pojistka na kterou dostanes diky radiovemu vyhledavani minus 25 az 30% dolu.zarizeni je tvoje a platis jen rocni poplatek cca sedm tisic = klidne spani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01standa Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 už u druhého auta mám zamykání zpátečky+jablotron+1.rex a havarijko a mám jako laskajefajn klidné spaní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 Zabezpecit mechanicky + dobra pojistka. Na ostatni bych se vykaslal. Serlok je sice dobrej ale pro firemni flotilu ktera to umi zaplatit. Mechanicky zabezpeceni bych volil to ktery te bude nejmin obtezovat = treba defend pri zamykani staci jenom zamacknout( zalezi na konstrukci auta) a nemusis do toho strkat klic. Proto se ty auta kradou (skodovky) pac se to majitelum pres den nechce zamykat ( sou lini) iPad Tapatalk ?PO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 Pouze pojistka na ostatní bych se vykašlal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 Přidat určitě "tajný" vypínač (odpojovač čerpadla, elektriky, atd.) za málo peněz hodně muziky..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 DavidLC : Přesně tak, zařízení, které všichni mechanici milují, protože když začne blbnout a ono začne blbnout třeba až 2.majiteli, který o něm neví, je to spousta stráveného času. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 Ja mam doma Pežota a Fiata. Zamykam u nich dvere hlavne kvuli tomu, aby mi tam treba nenachcal bezdomovec. Kdybych mel ale normalni lepsi auto, volil bych mechanicke zabezpeceni a dobrou pojistku. Sherlock a pod. jsou spise pro firmy nebo luxusni vozy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 A nezapomeňte na pojistku proti vandalismu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Klínky s hřebíkem, k vnitřnímu okraji předních kol. Pro zapomětlivé ještě položit zubatý manželčin hřebínek na palubovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike1212 Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2015 Když to auto bude chtít někdo, kdo se v tom vyzná, nepomůže ani svěcená voda, takže určitě pojistit plus zámek zpátečky, eventuálně sehnat samolepky od alarmu na okna. .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2015 Pojistit!!! To řeší vše!Zámek zpátečky strašně otravuje. Měl jsem ho kdysi na Mercedesu esku (dal si ho tam první majitel, protože musel kvůli pojišťovně + Sherloga) a já ten zámek používal tak 14 dní, pak mě to přestalo bavit. Sherloga jsem platil dál a auto bylo pojištěné, tak jsem zámek zpátečky neřešil...V Porsche dneska Sherloga mám, protože když jsem auto koupil, tak byla na havarijní u kooperativy skoro 50% sleva, takže se hned zaplatil, ale dneska mám auto pojištěné u Allianz, takže sherloga už ani neplatím, protože bych s ním ušetřil 1000 Kč ročně na pojistce, ale musí se každý rok dělat revize + se platí 6000 Kč - takže dnes už o ničem. Do všech aut jsem dal automanažera od Vodafone, mám to na firemní simce za 30 Kč měsíčně i s datama a kdyby mi auto někdo ukradl, tak krásně vidím, kde je a auta jsou samozřejmě pojištěná. Ztratili jsme se na dovolené v Bologni a nemít automanažera, tak tam auto hledám asi ještě dneska. I z tohohle hlediska je to super věc! Ale pokud bude chtít auto někdo ukrást, tak je vše marné. Přijedou skříňovým náklaďákem, který mají odstíněný, auto přizvednou na přídavná kola a navijákem ho natáhnout dovnitř... práce tak na 3 minuty a už ho nikdo nikdy nenajde a můžeš v tom mít skryté tlačíko, zámek zpátečky, sherloga, satelitní vyhledávání, 5 alarmů, automanažera, zámek volantu... a vše ti je k prdu... takže POJISTIT! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 Zajištění auta:pokud máš laciný auto cca do 100000kč tak bych nechal schovat diagnostickou zásuvku, přez kterou auto dokážou nastartovat. Není ani špatný mechanické zabezpečení( hlavně pro to že je vidět na první pohled).Někdy není špatný tajný vypínač, ale může vzniknout problém, že na něj zapomeneš a auto nenastartuješ. Pár takovejch drmolů jsem řešil.U dražších, ten Jablotron + pojistka.Jinak z praxe, všechno to co je navíc než originál může být zdrojem problému. Já jsem si nechal auto pojistit a nic tam nedávám a to si mohu namontovat vše co popisuji.Pro obyčejnýho zloděje je v každém autě zámek volantu a imobilisér, který obyčejný člověk neobejde.Pokud je zloděj profík nemáš šanci, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 (upraveno) Jasný že pojistit, ale to furt neřeší to že to někdo ukradne. Pojišťovna tě vždy ojebe a kde sehnat odpovídající auto, když k němu máš vztah, popř. je ojedinělé. Takže ano pojistit, ale radši překazit pokusy lapků v max. možné výši. (imho) Upraveno 6. března 2015 uživatelem DavidLC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 ZEDERLOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se