Ace.Rimmer Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Vsechny ty "alarmy a tyhle nahrazky jsou k nicemu" nejlepsi je klasicky mechanicky zamek volantove tyce a mate pokoj.přesně tak :-D ještě že většina těch zmrdů zlodějskejch nosí pilku a nebo malé pákovky... on ten volant jde v pohodě střihnout a tu věc sundat... několik aut už jsme dohledával a cca ve třech to tak bylo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Vsechny ty "alarmy a tyhle nahrazky jsou k nicemu" nejlepsi je klasicky mechanicky zamek volantove tyce a mate pokoj.Si si zmylil vlakno. Hladaj nazov Humor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 (upraveno) omyl Upraveno 7. dubna 2016 uživatelem Petrando Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 U mýho auta bylo dokonalé bezpečnostní zařízení již v ceně. Kolikrát to ani nezamykám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Používáme páku na pedály, také to není nic světoborného, ale špatně se k tomu může, tak to může někoho odradit. Jinak včerejší zkušenost mé manželky - klasika u marketu šla s nákupem, klíčky v tašce, tu dala do kufru a ten zabouchla a auto zamčené a klíče vevnitř. Volala, už jsem skoro vyrážel s náhradními klíčky a pak volá ať nejezdím, že jí to někdo otevře???Vedle na parkovišti prý stál u auta nějaký pán a dlouze ji pozoroval a pak jí nabídl otevření auta, že se tím prý živí, na autě prý měl opravdu uvedenu firmu přes zámky. Celé otevření prý otázka cca půl minuty bez poškození čehokoli, mezi dveře a karosérii v horní části dveří vsunul nějakou manžetu, tu balónkem nafoukl (prý jako mají lékaři při měření tlaku), vznikla mezera, kterou dovnitř vsunul dlouhou tyčku a otevřel dveře. Tak si za to vzal 50,- Kč a manželka se mi spokojeně vrátila domů. Takže ono to fakt nějaké zabezpečení auta chce, jistě to co umí on umí kdejaký zloděj..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Takhle mi otevíral kdysi zabouchnutýho Transita někde u Drážďan sympatickej chlapík z ADAC,akorát že jsem neplatil vůbec nic, dal jsem mu dvě láhve vína co jsem vezl jako díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Otvaranie s balonikom + Seiko v akcii Jedna vec je otvorit si dvere( to ide aj kamenom), druha nastartovat a odist. Mechanicke zabezpecenia spomaluju to druhe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vrsar Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Souhlasim s davidemLC, ano schovany vypinac v kombinaci s led diodou je vyborna a levna vec, vsak jen pokud auto neni datove, pokud je tak ho pojisti, cena pojistek je dnes uz velmi prizniva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Schovany vypinac (ak to nieje zlozitejsie, i.e. dalsi imobilizer, sekvencia zapinania vypinacov atd) stoji za prd. Najde ho aj simpanz do 2min, takto som uz par ludom zmrazil usmev na tvari. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Některé vozy mají své pojištění . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonder Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Schovany vypinac (ak to nieje zlozitejsie, i.e. dalsi imobilizer, sekvencia zapinania vypinacov atd) stoji za prd. Najde ho aj simpanz do 2min, takto som uz par ludom zmrazil usmev na tvari. Zkus mi vysvětlit teorii, jak šimpanz najde do 2min schovaný spínač. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Zkus mi vysvětlit teorii, jak šimpanz najde do 2min schovaný spínač.Pre menej chapavych vysvetlim: bolo to prirovnanie, prehnane, chcelo byt aj vtipne. Malo naznacit ze to nieje ziadne zabezpecenie pretoze sa tie vypinace stale davaju na par miest. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenikec Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 A pokud o ro auto nekdo opravdu stoji, tak se podiva kdyz to zapinas, nebo vypinas. Ale jw pravdou ze vypinac. Je asi vic nez gsm systemy, ktere odrusi odrusovackou signalu. Mel jsem ji v ruce, mela tri antenky a zrusila signal c okruhu nekolila metru. Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Když už jsem byl vzpomenut s vypínačem, stejně jde o to jak to zloději znepříjemnit co nejvíc, protože ukrást se dá nejspíš vše...... Co nejvíc zkomplikovat a pojistit, když to auto máš rád, nebo jen pojistit (plus potřebné pro pojišťovnu) když je ti to šumák....Na podvalu natáhnou auto i s zámkem páky, pedálů,vypínačem, atd. Ten vypínač a ostatní drobnosti jsou pro toho kdo vleze do škodovky na sídlišti, nenastartuje napoprvé a než aby to ty dlouhé dvě minuty hledal, vezme tu o dvě auta dál (která ty kraviny nemá)a za ty dlouhé dvě minuty je už pryč... (imho)Kamarád měl odpojovač paliva, nastartoval, po chvilce to zdechlo, už vidím jak to ten šimpanz někde vprostřed křižovatky hledá..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Když ti ho budou chtít ukrást, tak ho vezmou. Páky na volant, nebo na pedály jdou bez klíčů sundat rychlejc než nasadit. I ten Sherlog je řešitelný, už jsem viděl i odstíněný kontejnery...Základ je dobrá havarijní pojistka, u novýho auta GAP (pojištění na novou cenu), u starýho auta pravidelně aktualizovat pojistnou částku. Poškození jsou kolikrát radši, když se auto nenajde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 Známému auto zmizelo i s šerlokem....... A fakt nebyl rád, 2 roky starý Passat, od pojišťovny dostal míň, než by ho býval prodal....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 Známému auto zmizelo i s šerlokem....... A fakt nebyl rád, 2 roky starý Passat, od pojišťovny dostal míň, než by ho býval prodal.......a právě na to je GAP. Je rozdíl mít pojištění a být pojištěn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 Zvlastni ze zmizi auto s serlokem... Ja mam zkusenosti s Sherlogem a kdyz tam jsou dva nezavisle systemy tak je problem...statistiky mluvi jasne.Je to nejlepsi zabezpeceni a ve spolupraci s dobrou pojistkou ktera je zaklad vseho je to neprekonatelne. A ty kecy s kontejnerama? Nesmite tolik verit pohadkam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 Zvlastni ze zmizi auto s serlokem... Ja mam zkusenosti s Sherlogem a kdyz tam jsou dva nezavisle systemy tak je problem...statistiky mluvi jasne.Je to nejlepsi zabezpeceni a ve spolupraci s dobrou pojistkou ktera je zaklad vseho je to neprekonatelne. A ty kecy s kontejnerama? Nesmite tolik verit pohadkam kolem pojišťoven se motám víc jak 10 let a zmizelých aut s aktivním vyhledáváním jsem už pár zažil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 Nebavim se ale o "objednavkach" a pojistnych podvodech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se