JJ Odesláno 3. července 2007 Nahlásit Odesláno 3. července 2007 Bubáku, nerad bych Ti bral iluse, ale přinejmenším z hlediska Říše byla WWII o surovinách daleko víc, než všechny pozdější války, protože spoustu těch surovin Němci prostě neměli. Ale jinak ten Rommel není špatný, hmmm. Ještě tu mám jedny Sport I a zrovna přemýšlím, co s nimi :-) Že by pískový číselník a místo "17 Jewels" palma Afrikakorpsu?
vaurien Odesláno 3. července 2007 Nahlásit Odesláno 3. července 2007 JJ napsal: Bubáku, nerad bych Ti bral iluse, ale přinejmenším z hlediska Říše byla WWII o surovinách daleko víc, než všechny pozdější války, protože spoustu těch surovin Němci prostě neměli. Ale jinak ten Rommel není špatný, hmmm. Ještě tu mám jedny Sport I a zrovna přemýšlím, co s nimi :-) Že by pískový číselník a místo "17 Jewels" palma Afrikakorpsu? Ale no tak... Prznit krásné české hodinky palmou německého Afrikakorpsu ? Proč bys to dělal ??
chaver Odesláno 3. července 2007 Nahlásit Odesláno 3. července 2007 JJ napsal: Ale jinak ten Rommel není špatný, hmmm. Ještě tu mám jedny Sport I a zrovna přemýšlím, co s nimi :-) Že by pískový číselník a místo "17 Jewels" palma Afrikakorpsu? No, mého hebrejského nicku si nevšímejte, mezi ním a tématem není souvislost, aspoň pokud vím, ale to je trochu ústřel a beru to jako pokus o černý humor. To už by se rovnou mohla udělat Prim Heydrich limited edition a nechat vyrobit 42 kousků. Reinhard byl přece taky matscho...
Onisan Odesláno 3. července 2007 Nahlásit Odesláno 3. července 2007 Trošku to tady pánové nějak ujíždíte... Jeden zavtipkuje, druhý se ohradí pln oprávněného hněvu. Zpět k tématu a nebo ticho!
JJ Odesláno 3. července 2007 Nahlásit Odesláno 3. července 2007 vaurien napsal: Ale no tak... Prznit krásné české hodinky palmou německého Afrikakorpsu ? Proč bys to dělal ?? Krásné české hodinky z původně německé fabriky v Neustadt an der Mettau, odkud pocházelo pěkných pár rekrutů Wehrmacht... Hodinky, které navíc dlouho prznili ostatní nápisem "ČSSR". A mimochodem, nebyl bych první. Pokud vím, tak jeden exemplář s názvem jednotky jistého H. Hermanna už existuje, i když to není Sport I ale Linea (40?). Citovat To už by se rovnou mohla udělat Prim Heydrich limited edition a nechat vyrobit 42 kousků. Reinhard byl přece taky matscho... Osobně si tedy dovoluji mezi oběma pány vidět jistý rozdíl a kvality konkrétních lidí neposuzuji primárně podle toho, na které straně bojovali, takže onen Afrikakorps nebyl až tak moc pokusem o černý humor. O Rommelovi se vcelku kladně vyjadřoval už Churchill za války. Ale jsme už offtopic, takže ať to kdyžtak admin smázne.
Onisan Odesláno 3. července 2007 Nahlásit Odesláno 3. července 2007 toJJ: máš absolutní pravdu, ale jak to tady vždycky dopadne, když se spustí debata obdobným směrem snad není třeba opakovat
BUBÁK Odesláno 3. července 2007 Nahlásit Odesláno 3. července 2007 JJ napsal: Bubáku, nerad bych Ti bral iluse, ale přinejmenším z hlediska Říše byla WWII o surovinách daleko víc, než všechny pozdější války, protože spoustu těch surovin Němci prostě neměli. Ale jinak ten Rommel není špatný, hmmm. Ještě tu mám jedny Sport I a zrovna přemýšlím, co s nimi :-) Že by pískový číselník a místo "17 Jewels" palma Afrikakorpsu? Mě iluse rozhodně brát nebudeš. Nevím však, proč bych zde, na fóru o hodinkách měl detailně rozebírat historii 2. sv. války, potažmo např. vysvětlovat skutečný význam pojmu Lebens raum, samozřejmě, že šlo taky o suroviny. a Rommela jsem v dané situaci uvedl pouze pro odlehčení. Jsou spousty jiných a určitě krásnějších námětů na hodinky než nějací hrdlořezové v uniformách a válečná jatka. Ještě citát na konec: "Kdyby mí vojáci přemýšleli, nezůstal by u vojska ani jediný." - Bedřich II.
hciq Odesláno 3. července 2007 Nahlásit Odesláno 3. července 2007 (upraveno) BUBÁK napsal: Mě iluse rozhodně brát nebudeš. Nevím však, proč bych zde, na fóru o hodinkách měl detailně rozebírat historii 2. sv. války, potažmo např. vysvětlovat skutečný význam pojmu Lebens raum, samozřejmě, že šlo taky o suroviny. a Rommela jsem v dané situaci uvedl pouze pro odlehčení. Jsou spousty jiných a určitě krásnějších námětů na hodinky než nějací hrdlořezové v uniformách a válečná jatka. Ještě citát na konec: "Kdyby mí vojáci přemýšleli, nezůstal by u vojska ani jediný." - Bedřich II. jo Lebens raum, to sis zavěřil!!!!!! Upraveno 3. července 2007 uživatelem hciq
hciq Odesláno 3. července 2007 Nahlásit Odesláno 3. července 2007 jenomže ty zasraný krvavý jatka by měla být, jen když jsou podle nějakých pravidel. A to je sorry válka. Vede jí snad dnes někdo tak, aby tyto konvece byly splněny
Onisan Odesláno 3. července 2007 Nahlásit Odesláno 3. července 2007 Není nad to když hromada civilů na serveru o hodinkách diskutuje o válce
BUBÁK Odesláno 3. července 2007 Nahlásit Odesláno 3. července 2007 (upraveno) Už mlčím. Upraveno 3. července 2007 uživatelem BUBÁK
Onisan Odesláno 3. července 2007 Nahlásit Odesláno 3. července 2007 (upraveno) Ona totiž zastaralá je. A dokonce je její použití "mírně" na hlavu pokud by jsme uvažovali v rámci mezinárodního práva veřejného a jeho zásadách a principech. ...koukám, že tady se stihnul příspěvek na který jsem reagoval nějak vypařit.... Upraveno 3. července 2007 uživatelem Onion
BUBÁK Odesláno 3. července 2007 Nahlásit Odesláno 3. července 2007 Onion napsal: Ona totiž zastaralá je. A dokonce je její použití "mírně" na hlavu pokud by jsme uvažovali v rámci mezinárodního práva veřejného a jeho zásadách a principech. ...koukám, že tady se stihnul příspěvek na který jsem reagoval nějak vypařit.... Jsa v domnění, že není chtěno, abych zde dále rozvíjel mimotéma, tak jsem se zdvořile odpoklonkoval i s příspěvkem. Jinak pro kolemjdoucí jednalo se o Ženevskou úmluvu a její dodatky a prohlášení USA o její zastaralosti v ,,novém typu" války a tudíž nepotřebě ji dodržovat.
BUBÁK Odesláno 3. července 2007 Nahlásit Odesláno 3. července 2007 Onion napsal: Ona totiž zastaralá je. A dokonce je její použití "mírně" na hlavu pokud by jsme uvažovali v rámci mezinárodního práva veřejného a jeho zásadách a principech. Její principy jsou platné dodnes, ale není vymahatelná, je bezzubá, stejně jako OSN při řešení lokálních konfliktů.
lubono Odesláno 4. července 2007 Nahlásit Odesláno 4. července 2007 accutron napsal: Rozhodl jsem se reagovat na žluté šílenství ohledně speciálního modelu Prim Sport Chronomag a nabízím vlastní variantu. Stačí k tomu mít originální Prim Sport z konce šedesátých let s červeným číselníkem, bílou minutovou stupnicí a náramek v odstínu číselníku. Co tomu říkáte ? Přesně takové dvojče mám a stále jsou okouzlující.
Dali Odesláno 5. července 2007 Nahlásit Odesláno 5. července 2007 (upraveno) Co takhle Jan Kašpar, když už L.e. musíte nějak nazvat. Jenom nevím proč by byly červené. Upraveno 5. července 2007 uživatelem Dali
koblih69 Odesláno 5. července 2007 Nahlásit Odesláno 5. července 2007 Tož děcka už sa nehádajte, myslím, že tento motiv by mohl být zcela nekonfliktní, esteticky vyvážený a zcela kýč postrádající
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se