Přejít na obsah

Archimede Chrono vs. Junkers Chrono

Baker

Doporučené příspěvky

Porad mi chybi nejake zajimave chronografy a nemohu se rozhodnout mezi temito dvema modely, pocitove jsem spise na strane archimede, ale porad vaham. Jaky je Vas nazor ?

Archimede - safir, Eta 7750, 42 mm

Junkers - safir, Eta 7750, 42 mm

Prakticky shodne hodinky, takze ktere jsou zajimavejsi a proc ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 50
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO
Porad mi chybi nejake zajimave chronografy a nemohu se rozhodnout mezi temito dvema modely, pocitove jsem spise na strane archimede, ale porad vaham. Jaky je Vas nazor ?

Archimede - safir, Eta 7750, 42 mm

Junkers - safir, Eta 7750, 42 mm

Prakticky shodne hodinky, takze ktere jsou zajimavejsi a proc ?

nevím jaká je cena u Junkers,ale vybral bych si Junkers (pro mne zajímavější pouzdro ,korunka i tlačítka ) ..... i ta vteřinovka, která mi připomíná Hamiltony

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO
Cena je plus minus autobus taky stejna :)

v tom případě bych řešil priority ..... A jsou usedlejší s hezkým designem .......... J sportovněji laděné ...... prostě bych nakupoval podle momentální chuti :) ......... ovšem po několika svých pokusech a omylech bych řešil hodinky v této cenové relaci až po osobním osahání ... eventuálně sehnat více fotografií

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO
Archimede jsem drzel v ruce (hadejte u koho :) ) Junkersky uz jedny mam a zpracovani vzhledem k jejich cene je slusne.

v tom případě bych koupil Áčka.....uděláš dobrý skutek a přispěješ na jedny dupačky :D

Odkaz ke komentáři

Hmmm pekne kusky :)

Archimede vyzeraju velmi decentne heh skoro ako oblekovky

Junkers no pokial su tie subdialy v noci podsvietne tak to moze vyzerat dost dobre. dalsia vyhoda,ze je tam datum, kt u archimede som nepostrehol. zaverom ak mas moznost odskusania tak sa rozhodni az potom ale archimedom nic nepokazis :)

Odkaz ke komentáři

Osobní zkušenost mám pouze s Archimedy (dobrý skutek z Havířova), verze Pilot, takže pouze srovnání podle fotografií:

Archimede mi přijdou takový "čistčí" - bez "zbytečných" pětiminutových indexů, mají výraznější ručky, datumovka je taková decentnější (to A@A: datum mají - je 27). A taky hezky svítí.

Toť můj pohled.

Odkaz ke komentáři

u mna vyhravaju junkersy ale len o malinko imponuje mi ta mala sekundovka je tam dobra aj tak len na to aby sa vam na hodinkach nieco hybalo ak nemate pusteny chronograf tak na co ju cancat ciselkami.... a ostalo viac miesta na uzitocne cifernicky .... to je prvy dojem z fotiek ale mozno by to chcelo vidiet na zivo lebo oboje maju cosi do seba.

Upraveno uživatelem cali
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...