Baker Odesláno 27. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2007 Porad mi chybi nejake zajimave chronografy a nemohu se rozhodnout mezi temito dvema modely, pocitove jsem spise na strane archimede, ale porad vaham. Jaky je Vas nazor ? Archimede - safir, Eta 7750, 42 mm Junkers - safir, Eta 7750, 42 mm Prakticky shodne hodinky, takze ktere jsou zajimavejsi a proc ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 27. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2007 (upraveno) Porad mi chybi nejake zajimave chronografy a nemohu se rozhodnout mezi temito dvema modely, pocitove jsem spise na strane archimede, ale porad vaham. Jaky je Vas nazor ? Archimede - safir, Eta 7750, 42 mm Junkers - safir, Eta 7750, 42 mm Prakticky shodne hodinky, takze ktere jsou zajimavejsi a proc ? nevím jaká je cena u Junkers,ale vybral bych si Junkers (pro mne zajímavější pouzdro ,korunka i tlačítka ) ..... i ta vteřinovka, která mi připomíná Hamiltony Upraveno 27. června 2007 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 27. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2007 Cena je plus minus autobus taky stejna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 27. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2007 archimede, hádej proč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 27. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2007 archimede, hádej proč Jinou odpoved jsem necekal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 27. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2007 Cena je plus minus autobus taky stejna v tom případě bych řešil priority ..... A jsou usedlejší s hezkým designem .......... J sportovněji laděné ...... prostě bych nakupoval podle momentální chuti ......... ovšem po několika svých pokusech a omylech bych řešil hodinky v této cenové relaci až po osobním osahání ... eventuálně sehnat více fotografií Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 27. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2007 (upraveno) Archimede jsem drzel v ruce (hadejte u koho ) Junkersky uz jedny mam a zpracovani vzhledem k jejich cene je slusne. Upraveno 27. června 2007 uživatelem Baker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 27. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2007 Jedna vyhoda pro Junkers, sire pasku 22mm, Archimede pouze 20mm, coz mi prijde k hodinkam teto velikosti malo, mam rad siroky remen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 27. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2007 Archimede jsem drzel v ruce (hadejte u koho ) Junkersky uz jedny mam a zpracovani vzhledem k jejich cene je slusne. v tom případě bych koupil Áčka.....uděláš dobrý skutek a přispěješ na jedny dupačky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A@A Odesláno 27. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2007 Hmmm pekne kusky Archimede vyzeraju velmi decentne heh skoro ako oblekovky Junkers no pokial su tie subdialy v noci podsvietne tak to moze vyzerat dost dobre. dalsia vyhoda,ze je tam datum, kt u archimede som nepostrehol. zaverom ak mas moznost odskusania tak sa rozhodni az potom ale archimedom nic nepokazis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 27. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2007 Osobní zkušenost mám pouze s Archimedy (dobrý skutek z Havířova), verze Pilot, takže pouze srovnání podle fotografií: Archimede mi přijdou takový "čistčí" - bez "zbytečných" pětiminutových indexů, mají výraznější ručky, datumovka je taková decentnější (to A@A: datum mají - je 27). A taky hezky svítí. Toť můj pohled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A@A Odesláno 27. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2007 sakra a zase som si ho nevsimol diiiiiiky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netvor Odesláno 27. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2007 archimede... a neviem preco, len cisto pocitovo sa mi zdaju krajsie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 27. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2007 Já Junkers. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 28. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2007 Junkers-ty lumi subdialy a "pruhovanej" číselník, to se mi líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 28. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2007 Hlasuji pro Junkers. Archime se mi zdaji prilis nevyrazne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bodie Odesláno 28. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2007 (upraveno) Já hlasuji pro Archimede neboť jsou decentnější. Upraveno 28. června 2007 uživatelem bodie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 28. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2007 (upraveno) u mna vyhravaju junkersy ale len o malinko imponuje mi ta mala sekundovka je tam dobra aj tak len na to aby sa vam na hodinkach nieco hybalo ak nemate pusteny chronograf tak na co ju cancat ciselkami.... a ostalo viac miesta na uzitocne cifernicky .... to je prvy dojem z fotiek ale mozno by to chcelo vidiet na zivo lebo oboje maju cosi do seba. Upraveno 28. června 2007 uživatelem cali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin B. Odesláno 28. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2007 U mě vedou Archimede. Subjektivně se mi více líbí jejich ručky, korunka, tlačítka, fajn je řešení data. Přijdou mi takové elegantnější, bude to i tím, že nemám rád světlé subciferníky na tmavém, ten kontrast mi prostě nesedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
damankapsky Odesláno 28. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2007 Archimede. Jsou víc letecké a decentnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se