Jiribartl Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Jsem v šoku, za mě bombastický géčka a ještě lepší (LEPŠÍ) barva, tu teda žeru. Doufám, že se nebudou rychle "obarvovat". 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 24. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 No vzhledem k tomu, že nejsem One-watch-man je snad tak rychle neodvalím. Někde jsem četl, že karbon řemínek je i více stálobarevnější než klasický resin, ale může to být jen pověst :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Mi přišel oproti klasickým géčkům takový fórovější, ale vzhledem k zeleným, co do mě Wizzard lil to může být jen subjektivní domněnka. Každopádně PŘIDANÁ HODNOTA tam Peťo je! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 (upraveno) Vcera jsem potkal cestou do prace takovehle Camaro transformers editon a uplne prvni vec ktera mi prisla na mysl byly Tvoje hodinky Treba ty g-shocky jsou taky nejakej transformer a sbalis na ne druhou Megan Fox Upraveno 26. listopadu 2014 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 29. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 :-) ty voe co bych s ní dělal, bych jí zalehnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Strocek Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Ta recenze se čte jedním dechem, moc se ti povedla. Já si dneska koupil černej holobyt , na tu tvojí limitku to chce chce bejt fakt srdcař Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 30. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2014 Nebo chuj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 30. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2014 ...nebo tak! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cynik Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 (upraveno) Tak mám o čem přemýšlet. Když už bych je dal na ruku, kam by se s nima dalo jít? Ikdyž na druhou stranu se mi líbí víc než červené. Upraveno 14. prosince 2014 uživatelem cynik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 14. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 No jak se tak poslední dobou dívám, tak si je můžeš vzít i na Hrad na předání vyznamenání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 V 14. 12. 2014 v 20:45, wizard-ov napsal: No jak se tak poslední dobou dívám, tak si je můžeš vzít i na Hrad na předání vyznamenání Jak trefné i dnes 26.10.2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 Peťo, super recenze :-) Peckovní hodinky. A ta barva je nej....Gratulace!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edifice562 Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 to je drsnota....Krásný koment cynika podepisuji. Jsou boží , ale já bych je asi neustál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2016 hele, wizarde, tohle vlakno mi uteklo. no... jako dobry... jses fakt magor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bladerunner Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2016 ešte si asi nevidel Wiz-ové Helbergy, až potom ti spadne sánka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Jo, videl. Z toho vlakna jsem se sem dostal. Taky dobry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chris357 Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2018 Zdravíčko. Neměli by jste někdo manuál v CZ na GW9400. Pokud ano, byli by jste od té dobroty a poslali na chris357@seznam.cz. Děkuji moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se