Trojan Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 Ahoj, hodinky nijak extrémně netočím, přelétávám od jednoho koníčka k druhému. Po delší době mám nějaké lepší hodinky, rozhodl jsem se tedy nafotit pár fotek a zároveň se rozloučit s Amfibiemi, které jsou zítra k Martarovi (ten jim nejspíš nebude tak krkavčím otcem, mě ale přestavby přestanou bavit hned jak jsou hotové :-) ).Pojmu to tedy spíše jako galerii (doufám) zajímavých fotek celkem normálních hodinek a taky budu přidávat fotky některých svých řemenů. Fotky nebudu týrat nějak silnou postprodukcí, kvůli objektivitě barev atd..Snad se vám fotky budou líbit. O. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Trojan Odesláno 24. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 A ještě dvakrát Amfibie Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Trojan Odesláno 24. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 A ještě jedny podvodní, ikdyž pro tyhle to není "jejich živel". Seiko SNDE29 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chorche Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 Moc pěkné, těším se na pokračování.
Trojan Odesláno 24. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 Díky! Určitě nejdéle ve středu přidám fotky dalších kusů. A omluvte prosím to mě/mně v prvním příspěvku... :-)
villain83 Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 ta poslední je fantastická
Jeronimo Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2014 Fajnové fotky. Se divím, že ses neprojevil už dřív.
Trojan Odesláno 26. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2014 Já byl hodinkově dlouhou dobu mrtvý, probudil jsem se asi před dvěma měsíci. Fotil jsem v podobném stylu naposledy Monstra ale nevím, kde ty fotky jsou. Bohužel mi dnes odpadlo focení Archimedů...Jinak děkuji za pochvalu :-)
Trojan Odesláno 26. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2014 Budu se snažit to tu teď co nejvíce plnit.
zarkow Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2014 Kdo si hraje, nezlobí. Jsi mě čéče inspiroval vytáhnout foťák z brašny. Jenže tyto hrátky, to je tak aspoň na půl dne a plno odpadu než se zadaří...
martar Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2014 Paráda, těším se i na ty řemeny... ten od Tebe mám jeden den a už dostal několik pochval jak tady, tak na WUS :-) Ještě jednou díky.
Trojan Odesláno 26. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2014 Tak jak jsem Ti už psal, nebude poslední :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martar Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Na Ondrovu žádost přidávám pár fotek řemenu, který pro mě udělal. Hovězina tmavě karamelové barvy. Už den se z něj raduju Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. více fotek http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/74860-revue-thommen-diver-professional/?p=1302518
Trojan Odesláno 4. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Děkuji Ti za fotky, doufám že bude dobře sloužit :-)
Trojan Odesláno 8. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 Blbnul jsem se světlem. Bohužel bez stativu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Trojan Odesláno 16. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 Dvě rychlé z vycházky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Trojan Odesláno 16. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 Ještě pár :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
quest987 Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 Skvely fotky, pouzdro u teh Armid je skvele olezly.
Trojan Odesláno 17. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2014 Skvely fotky, pouzdro u teh Armid je skvele olezly.Díky!Přidám ještě jednu, nechce se mi všechno upravovat najednou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se