kuncák7 Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 No, kdyz si jedu pro 42 pepsiny, tak popremyslim i nad tema 39. Sakra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Já jsem na hranici odeslání objednávky! Ale asi počkám. Stejně je nemají skladem ještě Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Já jsem na hranici odeslání objednávky! Ale asi počkám. Stejně je nemají skladem ještě Odesláno z mého SM-G935F pomocí TapatalkAle na strankach uz jsou :-)), prave jsem je studoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Ale na strankach uz jsou :-)), prave jsem je studoval.akoze ich este nemas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Ale na strankach uz jsou :-)), prave jsem je studoval.Já myslel chronoshop nebo to brát přímo od Steinhart? Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Já myslel chronoshop nebo to brát přímo od Steinhart? Odesláno z mého SM-G935F pomocí TapatalkKoukal jsem na ne na chronoshop strankach. Jen si nevsiml, zda uz jsou, jen ze jsou v nabidce 12.740,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Ale na strankach uz jsou :-)), prave jsem je studoval.No pojdes pre jedny, vratis sa z dvoma;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 u neho by to nebolo nic prekvapive, ze jo, Steinharte? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Roman co ty, ides do toho? 39 mm je vynikos. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 ja nie, ja mam policeno na ine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 ja nie, ja mam policeno na ine No, mozny je, ze odejdu se dvema kouskama, vyloucit to nemuzu.A na co mas policeno? Myslel jsem, ze mas doma STOP stav :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 to ti poviem a ty mi ich vykupis este to tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 aby ste nepovedali LUCH RED STARhttps://www.poljot24.de/en/7982g-b.htmlhttps://www.poljot24.de/en/7982g-c.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Tak tie ti necham;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Tak tie ti necham;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Jsou roztomilý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Pánové, tak se dívám, že je to konečně tu:-). Pepsi GMT v solidní velikosti, jupí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2018 (upraveno) Tak uz chybi jen ty 500 v rozmeru 39 a je to komplet No snad se dockam jeste letos...ani bych je nepotreboval mit titanove Upraveno 20. března 2018 uživatelem efreeti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Steinhart mám rád hlavně co se týče poměru ceny a kvality zpracování, ale tohle na můj vkus už docela přehání https://www.steinhartwatches.de/en/diver-watch/gmt-ocean-1-blue-red-2.htmlMít v portfoliu vlastní produkce nějaký ten "homage" kousek, proti tomu nic nemám (sám mám ternosy), ale založit v podstatě celou poslední produkci jenom na R a navíc vobšlehnout, co se dá, ještě za tepla (hned potom, co R něco pustí ven), to už je trochu přespříliš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Steinhart mám rád hlavně co se týče poměru ceny a kvality zpracování, ale tohle na můj vkus už docela přehání https://www.steinhartwatches.de/en/diver-watch/gmt-ocean-1-blue-red-2.htmlMít v portfoliu vlastní produkce nějaký ten "homage" kousek, proti tomu nic nemám (sám mám ternosy), ale založit v podstatě celou poslední produkci jenom na R a navíc vobšlehnout, co se dá, ještě za tepla (hned potom, co R něco pustí ven), to už je trochu přespříliš. chvili jsem tapal co mysllíš hold dělají po čem je poptavka a to jubille už jen třesnička na dortu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se