Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já jsem na hranici odeslání objednávky! Ale asi počkám. Stejně je nemají skladem ještě

Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk

Odesláno

Já jsem na hranici odeslání objednávky! Ale asi počkám. Stejně je nemají skladem ještě Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk

Ale na strankach uz jsou :-)), prave jsem je studoval.

Odesláno

Ale na strankach uz jsou :-)), prave jsem je studoval.

Já myslel chronoshop :D nebo to brát přímo od Steinhart?

Odesláno

Já myslel chronoshop :D nebo to brát přímo od Steinhart?

Koukal jsem na ne na chronoshop strankach. Jen si nevsiml, zda uz jsou, jen ze jsou v nabidce 12.740,-

Odesláno

ja nie, ja mam policeno na ine :)

No, mozny je, ze odejdu se dvema kouskama, vyloucit to nemuzu.

A na co mas policeno? Myslel jsem, ze mas doma STOP stav :-))

Odesláno (upraveno)

Tak uz chybi jen ty 500 v rozmeru 39 a je to komplet :) No snad se dockam jeste letos...ani bych je nepotreboval mit titanove

Upraveno uživatelem efreeti
Odesláno

Steinhart mám rád hlavně co se týče poměru ceny a kvality zpracování, ale tohle na můj vkus už docela přehání https://www.steinhartwatches.de/en/diver-watch/gmt-ocean-1-blue-red-2.html

Mít v portfoliu vlastní produkce nějaký ten "homage" kousek, proti tomu nic nemám (sám mám ternosy), ale založit v podstatě celou poslední produkci jenom na R a navíc vobšlehnout, co se dá, ještě za tepla (hned potom, co R něco pustí ven), to už je trochu přespříliš.

Odesláno

Steinhart mám rád hlavně co se týče poměru ceny a kvality zpracování, ale tohle na můj vkus už docela přehání https://www.steinhartwatches.de/en/diver-watch/gmt-ocean-1-blue-red-2.html

Mít v portfoliu vlastní produkce nějaký ten "homage" kousek, proti tomu nic nemám (sám mám ternosy), ale založit v podstatě celou poslední produkci jenom na R a navíc vobšlehnout, co se dá, ještě za tepla (hned potom, co R něco pustí ven), to už je trochu přespříliš.

chvili jsem tapal co mysllíš  :lol2:  hold dělají po čem je poptavka a to jubille už jen třesnička na dortu 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...