LovecK Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 jsem divnej, libi se mi!https://www.steinhartwatches.de/en/limited-edition/barrique-phantom-skull-limited-edition-44-st-2056.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Vždyť by tě s tím ani do fabriky nepustili Karle:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 pre Harleyaka dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Gmt pepsi v keramice, ale jen prckové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasb515 Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2020 Ale rozdiel ceny medzi keramikou a nekeramikou cca 3k sa mi zda na steinhart dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2020 Bohužel cena už přelezla hranici do které bych byl ochoten si je koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 10. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2020 Už se naučili dávat na své modely superluminovu,nebo to pořád svítí jako bludička?Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 10. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2020 (upraveno) Blbá fotka, ale s lumi jsem neměl problém. Nejsou to Spinnakery, ani Seika. Ale čas jsem odečetl v pohodě. 39mm. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. května 2020 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2020 Tak kdyby ještě někdo nevěděl, jak se mění vložka lunety: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tos Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2020 Jj, velmi sofistikovaný postup. Pán si nejspíš vedle hodinařiny přivydělává též mozkovou chirurgií, kterou ponejprv vyzkoušel sám na sobě. Myslím, že by to sneslo varování našim nejmenším: Děti, tohle samy doma nezkoušejte! Takové prasárny mohou jen dospělí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 29. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2020 Novinka to určitě není, ale já je objevil teď a moc se mi líbí, tedy až na tu korunku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2020 Novinku chystají. Na instáči bylo vidět, že to budou fliegerchrona used look. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 29. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2020 Kapitany vypadaju ako nepodarena skladacka bastl z vreckovych hodiniek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 29. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2020 To si nemyslím, a pokud ano, udělali to štejni Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2020 Na druhou stranu je tady na těch hodinkách vidět, jakou cestu za 14 let Steinhart ušel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 29. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2020 Sice jo, ale mě se líbí tak nějak víc, tedy až na tu ohavnou korunku Čiší z nich tak nějak to : " My jsme hodinky, ukazujeme čas, a budeme ho ukazovat pořád dál. " Prostě takový to - poctivý materiál, poctivá práce na věky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2020 https://www.steinhartwatches.de/de/taucheruhren/taucheruhren-42mm/ocean-one-42-gmt-2-tone-cappuccino.html?utm_medium=email&utm_campaign=Ocean One GMT two- tone chocolate DE&utm_content=Ocean One GMT two- tone chocolate DE+CID_9e96d535cdd69f0e31698a7c68c22959&utm_source=Email marketing software&utm_term=Ocean One GMT two- tone chocolate Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2020 Bandi a na tomhle je teprve vidět, jakou cestu za dobu své existence Štajn ušel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2020 Hmm, a zrovna tohle se mi vůbec nelíbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se