Ruiz.aw Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2014 Zdravím vážení kolegové, po půlročním nošení mých první hodinek a automatickým strojkem, jsem se rozhodl, že vám ukáží pár fotek. Vím, že značka Invicta zde nemá moc velký zvuk, ale hodinky jsem vybíral pro odzkoušení toho, že automaty pro mě budou to pravé ořechové. A s radostí vám musím říci, že jsou .Nebudu se zde obšírněji rozepisovat o hodinkách samotných, na webu je spousta informací včetně recenzí fundovanějších než jsem já. Nicméně hodinky Invicta 8926 zůstanou doma. Plán byl, že odzkouším a pošlu do světa ( po nákupu následovníků, což mimochodem budou Seiko Monster, samozřejmě oranžové ), ale nakonec jsem zjistil, že je mám docela rád, takže si je nechám ....... prostě jsou první.Nakonec vám musím poděkovat, že jsem od vás nakazil .... další radost v tomto divném světě Omluvte kvalitu fotek, nejsem fotograf.
Daemonultimate Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2014 Měl jsem podobné, celočernou limitku, měla vadu, nic moc zpracování...prostě Invicta. Dal jsem je dohromady a kamarádovi se děsně líbily, tak jsem mu je dal a teprve potom jsem z nich začal mít tu správnou radost. Stále je nosí a stále fungují, dokonce i PVD drží. Řekl jsem mu, že jako hodinky nic moc, nelenil, našel si cenu a že prej nemůže tak drahý dárek přijmout Cenová politika je tedy svinstvo, ale tenkrát zahrála v můj prospěch...Jasně, že jsem mu to vysvětlil. Tim chci říct, není podstatné co nebo jaký to je, je podstatný vztah, jakej si k tomu uděláš. Tvoje první automaty, začátek cesty...jen s tím děkováním bych byl opatrnější Gratuluju.
Frostie Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2014 Je mozne, ze v nich bije Seiko kalibr?
Daemonultimate Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2014 Je mozne, ze v nich bije Seiko kalibr?v těch mejch byl tenhle http://calibercorner.com/automatic/seiko-caliber-nh35a/
Ruiz.aw Odesláno 7. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2014 Je mozne, ze v nich bije Seiko kalibr?. Nh35a ... Dělají mi cca 5 sekund do plusu
Ruiz.aw Odesláno 7. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2014 Měl jsem podobné, celočernou limitku, měla vadu, nic moc zpracování...prostě Invicta. Dal jsem je dohromady a kamarádovi se děsně líbily, tak jsem mu je dal a teprve potom jsem z nich začal mít tu správnou radost. Stále je nosí a stále fungují, dokonce i PVD drží. Řekl jsem mu, že jako hodinky nic moc, nelenil, našel si cenu a že prej nemůže tak drahý dárek přijmout Cenová politika je tedy svinstvo, ale tenkrát zahrála v můj prospěch...Jasně, že jsem mu to vysvětlil. Tim chci říct, není podstatné co nebo jaký to je, je podstatný vztah, jakej si k tomu uděláš. Tvoje první automaty, začátek cesty...jen s tím děkováním bych byl opatrnější Gratuluju.. To mě na nich vadí. Na amazonu 90% sleva neustále, divná cenová politika, jako u čiňanů
tr0t3l Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 (upraveno) Toto nie je celkom moja salka kavy, ale inak sa mi niektore Invicty lubia, ked si odmyslim tu otrasnu cenovu politiku tak proti tej znacke nic nemam.Edit: stale lepsie ako Ingersoll a pod. Upraveno 8. prosince 2014 uživatelem tr0t3l
Ruiz.aw Odesláno 8. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 (upraveno) Toto nie je celkom moja salka kavy, ale inak sa mi niektore Invicty lubia, ked si odmyslim tu otrasnu cenovu politiku tak proti tej znacke nic nemam. Edit: stale lepsie ako Ingersoll a pod. Tyto hodinky nejsou špatné, ale například seiko 5, které stojí stejně, jsou kvalitou jinde .... Výše Upraveno 8. prosince 2014 uživatelem tomaszimmer
Dzos Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 Tyto hodinky vypadají pěkně, tak si jich užívej, než tě pohltí toto fórum a přesedláš jinam . Moje první automaty v době, kdy jsem o hodinkách věděl velký kulový, taky byly Invicty. Takže to chápu . Tam byl zase strojek myiota.Invictu jako takovou dnes už neřeším, jde kolem mě. Jejich politiku nechápu, jen ve strojcích používají všechno možné, od super levných quartzů přes mechanickou myiotu, seiko až po etu. Počet modelů je taky až neuvěřitelný. Prostě mi to přijde jako když pejsek s kočičkou dělali dort. Všechno pro všechny, a to dost dobře nejde. A ty kejkle s cenama (neustálý výprodej a slevy 80-90%) mi taky nevoní. Schválně bych rád věděl, jestli někdo někdy koupil jejich hodinky za plnou udávanou cenu .
Radimk Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 Pěkný kousek, hodně lidí tady na nich začínalo, včetně mně.Po čase ti na nich asi začne pár věcí vadit, hlavně když se tady porozhlídneš.Ale jinak nemám výhrady a gratuluji.
geometr Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 Je mozne, ze v nich bije Seiko kalibr? 4R36 ?
jirka luděra Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 přeju ti ať vydrží hodně dlouho! hlavně sekundovka... ta bývá hlavním problémem legendární americký značky invicta se švýcarským původem (dizajnu především)...
Ruiz.aw Odesláno 8. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 (upraveno) Tyto hodinky vypadají pěkně, tak si jich užívej, než tě pohltí toto fórum a přesedláš jinam . Moje první automaty v době, kdy jsem o hodinkách věděl velký kulový, taky byly Invicty. Takže to chápu . Tam byl zase strojek myiota.Invictu jako takovou dnes už neřeším, jde kolem mě. Jejich politiku nechápu, jen ve strojcích používají všechno možné, od super levných quartzů přes mechanickou myiotu, seiko až po etu. Počet modelů je taky až neuvěřitelný. Prostě mi to přijde jako když pejsek s kočičkou dělali dort. Všechno pro všechny, a to dost dobře nejde. A ty kejkle s cenama (neustálý výprodej a slevy 80-90%) mi taky nevoní. Schválně bych rád věděl, jestli někdo někdy koupil jejich hodinky za plnou udávanou cenu . Stačí se podívat na ceny v českých obchodech, z toho dostaneš infarkt. Já je mam z Amazonu za 100 dolaru, to akceptuji. Jinak na cestě jsou monstra :-) Upraveno 8. prosince 2014 uživatelem tomaszimmer
Ruiz.aw Odesláno 8. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 (upraveno) Oprava Upraveno 8. prosince 2014 uživatelem tomaszimmer
Ruiz.aw Odesláno 8. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 Pěkný kousek, hodně lidí tady na nich začínalo, včetně mně.Po čase ti na nich asi začne pár věcí vadit, hlavně když se tady porozhlídneš.Ale jinak nemám výhrady a gratuluji. Díky
matyw Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2014 Tyto invicty mam doma nakou dobu take ale starsi model s miyotou.Koupil sem je zde na foru za par drobnejch a nemuzu si na ne stezova sou celkem fajn je nanich us videt ze dostaly celkem zabrat ale slapou furt.Ceklove miyota je na svou tridu dobrej kalibr mam ji jeste napriklad v poseidon p10043 automatik a sou to skvely hodinky na jare sem je nechal pretesnit, promazat a seridit a tet delaji 0 -2s za 24h.Jinak mam jeste mensiho bratricka invict a to 8932a ty nosim asi nejvic svou velikosti a vahou mi vyhovuji sice me zklamalo ze vnich je lacinej quartz hattori pc32a ale zatim slape dobre. Pak me jeste zarazilo ze nemaj srobovaci korunku ale more, bazen a prehradu absolvovaly bez potizi.Celkove proti invicte nic nemam je to proste fashion znacka a us bych si zadne urcite nekoupil hlavne ne za ceny co sou tady v CR.
mrak Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 Taky jsem je měl, několikrát mi vylítla stěžejka a hodinky se nakonec díky tomu utopily v řece :-(
Player Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2014 Já jsem je koupil taky, v UK, moc se mi líbili ale na mojí ruku jsou prostě malé. Tak až budu mít náladu, koupím Grand Diver, jsou skoro stejný, jen větší.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se