instant Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Odesláno 10. března 2015 (upraveno) ja mam taky lacak za 30 dolarov, je dost lahky, co by az tak nevadilo, ale blbo sa to mikroreguluje. este sa s tym pohram neskor vecer, mam to este stale o chlp volnejsie nez by som rad. celkovo je to ale prekvapujuco pohodlne. engineer mal vyhodu ze bol trochu tazsi tak lepsie vyvazoval hodinky. ale tento vyrazne lepsie vyzera. tak si vyber target je nejaky tlsty mesh (Staib, alebo na mieru od Strapcode aj s poriadnou sponou) alebo - v idealnom pripade - DLC hammer od yobokiesa, ale Harold ma v poslednej dobe nejako serje. a ani nemam teraz moc casu sa sturat po nete. Upraveno 10. března 2015 uživatelem instant
prischera Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Odesláno 10. března 2015 Kdo by to do nich řekl. Úžasný design.Letos mají výročí, je jim půl století. Na rok 1965 opravdu nevypadají... ...kromě velikosti . Já mám párátko na které můžu nasadit skoro cokoliv, ale tohle jsou opravdu drobečci. Ale to nic nemění na faktu, že je mám moc rád
kamilb Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Odesláno 11. března 2015 Mlha si sedla za okna,po celém městě je tma. Slunce mrtvé stojí,strašidla se rojí.Po nebi jde hrozný tvor! to přichází E M P E R O R R R R huuuaaaáááá.... ... já vím hrabe mi ale su tak moc ščastnééé
instant Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Odesláno 11. března 2015 z prstov ti neslahaju take modrobiele blesky? mne hej.. hm, divne. kazdopadne blahozelam v mene celeho kolektivu
kamilb Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Odesláno 11. března 2015 (upraveno) Blesky budou...až žena uvidí co sem zas dotáhl dom.V tom nikdy nedosáhnu jejich kvalit, ta když spustí tak aj kočka lozí po stropě - to zas bude "... né, ty mám už dlouho,to sou ty staré,šak víš ... " Upraveno 11. března 2015 uživatelem kamilb
vrcan Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Odesláno 11. března 2015 Jeej, paradne su, snad ma nechytia nikdy v buducnosti :-) Gratulacia... a nehrabe ti, resp. som rad ze nie som sam :-) Ja som momentalne totalne spokojny so SD tunou a neviem si predstavit, ze by ma omrzela :-)
instant Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Odesláno 11. března 2015 stacilo izofrejnu tak update - nastavene presne na moju labku. verdikt: schvalene na vseobecne pouzitie
eloga Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Odesláno 11. března 2015 Mlha si sedla za okna,po celém městě je tma. Slunce mrtvé stojí,strašidla se rojí.Po nebi jde hrozný tvor! to přichází E M P E R O R R R R huuuaaaáááá.... ... já vím hrabe mi ale su tak moc ščastnéééblackdog11_03.jpg+1**
eloga Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Odesláno 11. března 2015 instantaž se ocitneš v Praze, šel bych s tebou na pivo, privátně, mám na to doporučení od gougyho, bo má na lidi nos ty seš dobrý chalan... **
vrcan Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Odesláno 11. března 2015 este k tomu izofrajnu. Sice som ho nosil asi rok na bronzovych armidach a vzdy sa mi zopar vala doma, ale niekedy sa pytam ze co je to za hovadinu dat vrubkovanie z vnutornej strany ktore sa potom tak fajne otlaci. Ma to drzat hodinky na mieste, ale nikdy mi to nebolo moc pohodlne, reze ma to. Zato orig seiko remene, ci uz ten na darth tunach, alebo silikonovy na SD tunach (ktory mimochodom vobec nechyta prach) su najlepsie co som mal a aj vyzorovo super tie vlnky, proste mi sadli tieto seiko gumy
plasan Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Odesláno 11. března 2015 ..sranda je,ze jsem na foru pred par mesici pouze dohledaval nejake info o primkach..jsem vlastne sberatel primek a ani netusim jak..? jsem v tyhle cvokarne skoncil na oddeleni seiko .pivo s instantem je pro mnohe urcite lakava vec, ale taky to muze byt posledni rana z milosti
StefanM Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Odesláno 11. března 2015 Ja som momentalne totalne spokojny so SD tunou a neviem si predstavit, ze by ma omrzela :-)Vedel som, ze to je len otazka casu. Su skvele.
vrcan Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Odesláno 11. března 2015 Vedel som, ze to je len otazka casu. Su skvele. Kluc k tomuto zisteniu je v tom, ze treba sa na ne pozerat bez predsudkov a nehladat v tom klasicku tunu. Je to nieco uplne ine ako klasicka tuna, uplne iny pocit, zdiela to rovnaky styl puzdra a tvar ale to je vsetko. Momentalne ma poriadne ani ine hodinky nebavia :-) to o par dni sice prejde, ale proste SD tuna je aj tak pecka...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se