organic Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 (upraveno) Nechápu, jak můžeš pracovat a zároveň se starat o š*****. Zkusil jsem to jednou s dětma, ale nejde to. edit: špunt je sprosté slovo? WTF? Upraveno 1. června 2015 uživatelem organic
Maxel Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 (upraveno) Já nechápu věcí... Neni to hitparáda, ale někdy se prostě nedá nic dělat, když je prvního a žena lehne s horečkou. Upraveno 1. června 2015 uživatelem Maxel
organic Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 Však jo...Ale když jsem zkoušel takhle být doma na marodce se synem, jakože home office, i když byl synátor pod dekou a očima přilepený k DVDčku, co 15 minut chodil a tatí sem a tatí tam...Těžko se dalo makat a soustředit se opravdu na práci. Proto jezdím home officovat v pátek do lesa na chatu. Tam to ve štyry zapíchnu, vypnu noťas a rovnou popadnu lopatu a můžu ještě 4 hodinky zahradničit, abych si vyčistil hlavu. K nezaplacení.
Maxel Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 Mému je 7 měsíců, takže to zatim ještě není tak hrozné, jak popisuješ "co 15 minut..." Nakrmit, pohrát, povozit a spát a mám 1-2h klid. To už na tvoření nějakých těch omezených hodnot postačuje (docházka, ...).
speedwalker Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 Včera, dnes a zítra a pak taky v sobotu večer i v neděli ráno. Od té doby co jsem ochutnal SEIKO, se kromě těchto dvou mých časomeřičů na ruku nic jiného nedostane.
reborn Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 Včera, dnes a zítra a pak taky v sobotu večer i v neděli ráno. Od té doby co jsem ochutnal SEIKO, se kromě těchto dvou mých časomeřičů na ruku nic jiného nedostane.chronomag.jpgTa fotka je slušnej overkill... Jenom proto, že to jde, neznamená, že ten filtr musíš použít .-)
villain83 Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 Fotek,jako je tahle,je tu mraky,tahle je z tech hezcich.
McStinger Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 Ta fotka je slušnej overkill... Jenom proto, že to jde, neznamená, že ten filtr musíš použít .-) A tak zas rámik je pekný, taký som ešte nevidel . Ale hodinky fajn.
lucid Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 (upraveno) Nic Upraveno 1. června 2015 uživatelem lucid
speedwalker Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Odesláno 2. června 2015 Dnes zase tak. Ten pohled mě prostě baví.
AndyAaron Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 70027002.jpg na greenu Paradni fotky kluciii!!
pebe Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 jsou boží pro Kloubika: i na 16.5cm parátku
pebe Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 Paradni MM Pebe. nejsou moje, mám je půjčené, ale jinak máš samozřejmě pravdu
villain83 Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 Alespon vis,ze do budoucna to neni blbost(velikost,vaha...)Jsou to normalni pekny hodinky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se