Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Nechápu, jak můžeš pracovat a zároveň se starat o š*****. Zkusil jsem to jednou s dětma, ale nejde to.

edit: špunt je sprosté slovo? WTF?

Upraveno uživatelem organic
  • Odpovědi 30,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Já nechápu věcí... Neni to hitparáda, ale někdy se prostě nedá nic dělat, když je prvního a žena lehne s horečkou.

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

:) Však jo...Ale když jsem zkoušel takhle být doma na marodce se synem, jakože home office, i když byl synátor pod dekou a očima přilepený k DVDčku, co 15 minut  chodil a tatí sem a tatí tam...

Těžko se dalo makat a soustředit se opravdu na práci. Proto jezdím home officovat v pátek do lesa na chatu. Tam to ve štyry zapíchnu, vypnu noťas a rovnou popadnu lopatu a můžu ještě 4 hodinky zahradničit, abych si vyčistil hlavu. K nezaplacení.

Odesláno

Mému je 7 měsíců, takže to zatim ještě není tak hrozné, jak popisuješ "co 15 minut..."  :D

Nakrmit, pohrát, povozit a spát a mám 1-2h klid. To už na tvoření nějakých těch omezených hodnot postačuje (docházka, ...).

Odesláno

Včera, dnes a zítra a pak taky v sobotu večer i v neděli ráno. Od té doby co jsem ochutnal SEIKO, se kromě těchto dvou mých časomeřičů na ruku nic jiného nedostane.post-23129-0-86924500-1433181785_thumb.jpg

Odesláno

Včera, dnes a zítra a pak taky v sobotu večer i v neděli ráno. Od té doby co jsem ochutnal SEIKO, se kromě těchto dvou mých časomeřičů na ruku nic jiného nedostane.attachicon.gifchronomag.jpg

Ta fotka je slušnej overkill...  Jenom proto, že to jde, neznamená, že ten filtr musíš použít .-)

Odesláno

Paradni MM Pebe.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...