EngineerHack Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Snezienky maju nove NATO.Podla mna celkom im seknu.
JaRooN Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Už je vyměněno Jelikož včera náhodou dorazily nové bledě modré vložky lunety, které jsem objednával kvůli jednomu místnímu členovi, tak jedna z nich rovnou skončila u mě Přezuto na Bonda a tra-dá do pracovního procesu
Návštěvník Mitak Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Kdes je objednával ? Můžeš prosím hodit víc fotek (v horším světle apod.)?
JaRooN Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 (upraveno) Kdes je objednával ? Můžeš prosím hodit víc fotek (v horším světle apod.)? Objednával jsem je jako vždy od kluků ze Španělska. Když budeš chtít, tak SZ. Fotky hodím když tak k večeru. Udělal jsem jen rychlocvak mobilem. Ale mám tady ještě jednu, co jsem posílal tomu klukovi s jeho hodinkami... a ještě jedna s různýma barvama bez úprav na srovnání (ten popisovač je výrazně žlutý). Upraveno 27. srpna 2015 uživatelem JaRooN
Návštěvník Mitak Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Tato fotka mi stačí. Díky. Ta vložka je skvělá. Takto jsem si představoval SKX009 od začátku. Ale "kluci ze Španělska" jsou pro mě moc široký až desítek milionový pojem :-) Nemohl bys mi poslat do SZ nějaký odkaz nebo jméno ?
JaRooN Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Tato fotka mi stačí. Díky. Ta vložka je skvělá. Takto jsem si představoval SKX009 od začátku. Ale "kluci ze Španělska" jsou pro mě moc široký až desítek milionový pojem :-) Nemohl bys mi poslat do SZ nějaký odkaz nebo jméno ? Promiň, rád ti ji objednám, ale jelikož je to jen obyčejný kluk, který je necháva vyrábět pro jiné nadšence a není to obchodník, tak kontakt na něj dle jeho přání nebudu rozšiřovat. Kdyby sis ji chtěl objednat sám, tak občas se dá najít i na eBay.
Jimmy-Jimmy Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Co? Budem pokračovat v SKX Singapůr vlně? Jedna včerejší
villain83 Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Ja mam Malajsii,nebo Koreu,ale to nevadi,ze ne?
JaRooN Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Ja mam Malajsii,nebo Koreu,ale to nevadi,ze ne? Syp to sem
villain83 Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Ja bych to radeji dal nerozebiral:-)
Jimmy-Jimmy Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Ja mam Malajsii,nebo Koreu,ale to nevadi,ze ne?Nevadí. Pepsi Familia.
McStinger Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Po poledni v ráji. Jde se do vln IMG_1477.JPG Pozor na hady a v mori na žraloky
chose Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Od pondělka netradičně, aby mi je hodinář nepoškrábal při tlakovce, akorát má dovolenou, tak takhle budou ještě aspoň týden..
5etter Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Pozor na hady a v mori na žraloky Foceno kousek od Brna. Žraloky tady nemáme, z hada se většinou vyklube beznohá ještěrka, takže největší nebezpečí tady představujou vosy, to je predátor číslo 1. Motají se hlavně kolem popelnic a hodinek Seiko
villain83 Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Za ty penize jsou 009/007 fakt asi dobrej kandidat na tohle tvrzeni.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se