Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 30,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Už je vyměněno ;)

Jelikož včera náhodou dorazily nové bledě modré vložky lunety, které jsem objednával kvůli jednomu místnímu členovi, tak jedna z nich rovnou skončila u mě :)

Přezuto na Bonda a tra-dá do pracovního procesu ;)

post-33556-0-83970600-1440661217_thumb.jpg

Návštěvník Mitak
Odesláno

Kdes je objednával ? Můžeš prosím hodit víc fotek (v horším světle apod.)?

Odesláno (upraveno)

Kdes je objednával ? Můžeš prosím hodit víc fotek (v horším světle apod.)?

Objednával jsem je jako vždy od kluků ze Španělska. Když budeš chtít, tak SZ. 

Fotky hodím když tak k večeru. Udělal jsem jen rychlocvak mobilem. Ale mám tady ještě jednu, co jsem posílal tomu klukovi s jeho hodinkami...

post-33556-0-86680300-1440661612_thumb.jpg

a ještě jedna s různýma barvama bez úprav na srovnání (ten popisovač je výrazně žlutý).

post-33556-0-92324500-1440661968_thumb.jpg

Upraveno uživatelem JaRooN
Návštěvník Mitak
Odesláno

Tato fotka mi stačí. Díky. Ta vložka je skvělá. Takto jsem si představoval SKX009 od začátku.

Ale "kluci ze Španělska" jsou pro mě moc široký až desítek milionový pojem :-) Nemohl bys mi poslat do SZ nějaký odkaz nebo jméno ?

Odesláno

Tato fotka mi stačí. Díky. Ta vložka je skvělá. Takto jsem si představoval SKX009 od začátku.

Ale "kluci ze Španělska" jsou pro mě moc široký až desítek milionový pojem :-) Nemohl bys mi poslat do SZ nějaký odkaz nebo jméno ?

Promiň, rád ti ji objednám, ale jelikož je to jen obyčejný kluk, který je necháva vyrábět pro jiné nadšence a není to obchodník, tak kontakt na něj dle jeho přání nebudu rozšiřovat. Kdyby sis ji chtěl objednat sám, tak občas se dá najít i na eBay.

Odesláno

Pozor na hady a v mori na žraloky :)

Foceno kousek od Brna. Žraloky tady nemáme, z hada se většinou vyklube beznohá ještěrka, takže největší nebezpečí tady představujou vosy, to je predátor číslo 1. Motají se hlavně kolem popelnic a hodinek Seiko  :cheers:  

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...