Koran6 Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Kupoval sem v Koscomu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 8. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Kolko tam stoja, ak sa mozem spytat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koran6 Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Stojí stejně jako na internetu 8400 korun, takže když už sem tam byl, tak sem je hned vzal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ARMAN Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Trochu ty dramatičnosti do toho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Bré ráno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Přeju pepsi rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Dnes takto, ostatne jako zatim cely tyden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Pepsi ráno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Co to je za mašinu? To je v letedle? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Dneska je beru na Sněžku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Co to je za mašinu? To je v letedle? :-)Je to Airbus A320. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Mé nové MM300, jsou fantastický Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Gratulace,vitej v klubu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Děkuji :-) Já byl Seikař dycky, ale tyhle mám poprvý, zatím nejlepší S co jsem kdy měl!!! Je nutné vidět naživo, teprve pak je vidět ta dokonalost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Děkuji :-) Já byl Seikař dycky, ale tyhle mám poprvý, zatím nejlepší S co jsem kdy měl!!! Je nutné vidět naživo, teprve pak je vidět ta dokonalost :-)Tak jeste sem. Velka gratulace chlape, paradni kousek, na tahu budou take? Nejsi z Prahy, nebo okoli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Děkuji, 2x ano :-) Jsem z Prahy (respektive pracuji v Praze, bydlím kousek za), tah bude příští týden :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Petře jsou parádní, gratuluji moje poslední Seika,ani nevím, jestli jsem je sem dával, nebo ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Děkuji :-) Já byl Seikař dycky, ale tyhle mám poprvý, zatím nejlepší S co jsem kdy měl!!! Je nutné vidět naživo, teprve pak je vidět ta dokonalost :-)Ja si z nich taky sednul na zadek,neboj.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Ja si z nich taky sednul na zadek,neboj..Hlavně na denním světle to všechno vyleze :-) Mění se to pak podle počasí, 100x jiný počasí, 100x jiný světlo, 100x jiný hodinky, fakt bomba :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Petře jsou parádní, gratuluji moje poslední Seika,ani nevím, jestli jsem je sem dával, nebo neDíky Radku :-) Po těchto jsem kdysi taky pokukoval, jedny z nepovedenějších pětek. Líbí se mi ten vintage nádech. Z čeho je prosimtě vložka te lunety? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se