lucid Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 Lucid a michalval- moc pekne kousky. Skoda ze tak stoupla jejich cena. Verim, ze se mi jedny taky podari splasit, rekneme ze je mam v dlouhodobem chronoplanu...Čím déle budeš odkládáš, tím více bude růst jejich cena a zároveň se bude snižovat pravděpodobnost, že najdeš kousek v původním stavu.
Piplík Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 Seiko italian tuna chronograph Y187. Dneska spolu poprvé. Opět jako u všech Seiko, nádherné lumi indexy
michalval Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 Lucid a michalval- moc pekne kousky. Skoda ze tak stoupla jejich cena. Verim, ze se mi jedny taky podari splasit, rekneme ze je mam v dlouhodobem chronoplanu...Je to přesně jak píše lucid. Zrovna jsme o tom debatili: uvažoval jsem, že je vyměním za něco jiného, a když jsem zjistil za kolik se prodávají a že kousky v dobrém stavu pouzdra a s původními díly abys pohledal, tak jsem si to naštěstí rozmyslel.
stosi Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 AndyAaron, tomas1346, Pavel K.: diky panove vcera i dnes sargSuper hodinky a super fotky!!
speedwalker Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 Tak už je můžu začít střídat...Moc pěkné kousky.
pepanR Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 Moc pěkné kousky.Děkuju, mám z nich velkou radost..
petr_cha Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 Seiko italian tuna chronograph Y187. Dneska spolu poprvé. Opět jako u všech Seiko, nádherné lumi indexyPěkně do toho jdes... neobvyklý kousek... :-)
Pavel K. Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 Seiko italian tuna chronograph Y187. Dneska spolu poprvé. Opět jako u všech Seiko, nádherné lumi indexyZajímavej kousek. Pěkný!
alesvagner Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Odesláno 21. května 2016 Hneda reflexe nejen na ciferniku, ale i na lunete...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se