m.n. Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 (upraveno) Jinak cena velmi podobná želvám, co sem tu kupoval přesně před rokem a ty hodinky sou úplně někde jinde... Upraveno 20. ledna 2017 uživatelem m.n.
Sphinxx Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 M.n.: Jo, tyhle jsou super! Na kolik přišly? A jsou to ty s těmi zlacenými indexy, z té fotky to není moc dobře vidět.
m.n. Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 (upraveno) Sphinxx: Na naše asi 12 tisíc, zlatou barvu má dýnko, minutovka a korunky, pokud jsem něco nepřehlídl. Jsou tuším k 50 letům Seiko potápek. Upraveno 20. ledna 2017 uživatelem m.n.
tano Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 m.n. paradni jsou pane!! A ty indexy zkus udelat vice fotek.
lucid Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 Sphinxx: Na naše asi 12 tisíc, zlatou barvu má dýnko, minutovka a korunky, pokud jsem něco nepřehlídl. Jsou tuším k 50 letům Seiko potápek.Gratulace, tahle řada kinetiků je povedená jako celek. Máš k nim jen ten bílý gumák? To, že byly jen na něm, mne od koupě vždycky odrazovalo.
m.n. Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 lucid: jo, jen bílá guma, tuším na WUS jsem viděl, že je někdo dal na tah z černých, ale mi se ty seiko tahy prostě nějak nelíbí a tenhle obzvlášť ne. Asi bych tu někde za pár korun sehnal i černou gumu, ale takhle "full-white" mi to přijde jako supr letní přiteplené hodinky...
Rudykopalsson Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 lucid: jo, jen bílá guma, tuším na WUS jsem viděl, že je někdo dal na tah z černých, ale mi se ty seiko tahy prostě nějak nelíbí a tenhle obzvlášť ne. Asi bych tu někde za pár korun sehnal i černou gumu, ale takhle "full-white" mi to přijde jako supr letní přiteplené hodinky... Taky jsem po nich pokukoval, ale na tu zlatou barvu a bílý řemen jsem neměl koule a skončil jsem u černých :-) Každopádně gratuluji Kinetic Tuna jsou vážně povedený hodinky snad ve všech barevných variantách...
m.n. Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 Dík za gratulace, upřímně, dlouho mi neudělaly žádné hodinky takovou radost a to jsem v posledním kvartálu nakupoval docela dost (ve vodách pam+rlx). Jinak, co jsem dneska koukal, tak: zelené thajské suma: 59500THBšedé zimbe želvy: 49500THBbílé zimbe takové ty tuňákovité monstra (fakt sorry, seiko jde mimo mě): 29900THB slevy na ně chtěli dát max 15% a na CZK je to aktuálně krát 0,75, tak si to spočítejte, masakr.
rado2711 Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 Som kupil před chvilkou... Nechápu to, za pár peněz takové zpracování a cifr, sou boží. IMG_1189.JPGProsím kde sa dajú kupiť?
villain83 Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 Prosím kde sa dajú kupiť?V Thajsku.
ggrand Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 Jinak cena velmi podobná želvám, co sem tu kupoval přesně před rokem a ty hodinky sou úplně někde jinde...Přesně takle jsem na klasiku čuměl i já. Měl jsem teda verzi na tahu a takový pocit kvality nemám ani z MM300, teda kromě ciferníku.
Rudykopalsson Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 Přesně takle jsem na klasiku čuměl i já. Měl jsem teda verzi na tahu a takový pocit kvality nemám ani z MM300, teda kromě ciferníku.Jak to myslíš s tím cifrem?
Dafit Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2017 Na těchto hodinkách se mi líbí jedno. Zbroušená přední strana těla.
Arthur N. Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2017 Byla nuda, tak mam zase novy hodinky:)
Arthur N. Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2017 Arthur N.: parada, uzivej diky.prehodil jsem jen tah z SCVS003:)a hodinky jsou zas jiny.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se