shewcza Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 moc pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 Dik-libi se mi moc...na obrazku to neni ono...v realu je to parada...ale ja tohle nenafotim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 snake: musí to být staršný rozdíl, když po géčkách vezmeš na ruku GS. Bych se bál, že budu v tom módu "mám to v ****" a omlátím je někde o futra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 Peknou sobotu vsem Pak, že nerostou, co já se jich nahledal po internetu a ony v lese a jaký hezky oranžový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 Výborné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 (upraveno) Upraveno 14. srpna 2017 uživatelem jovani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 Díky, kucí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 Svatoslav: jojo kdyby rostlo aspon toto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 LanďákyTo jsou asi jedine hodinky, po kterych se mi opakovane styska. Bylo to takhle: mel jsem, prodal jsem. Mel jsem znovu, prodal znovu. Potom chtel, nesehnal... chtel, nesehnal... chtel, sehnal, daroval brachovi ke kulatinam... a smytec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 To jsou asi jedine hodinky, po kterych se mi opakovane styska. Bylo to takhle: mel jsem, prodal jsem. Mel jsem znovu, prodal znovu. Potom chtel, nesehnal... chtel, nesehnal... chtel, sehnal, daroval brachovi ke kulatinam... a smytec.Tak alespoň dělají radost bráchovi. Je ale fakt, že dnes se už shání dost blbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 Jo, delaj, a dost. Dyndal je na mne prave uz pred temi 7 nebo 8 lety, kdyz jsem je mel poprve... A prekvapive jsem je naposledy koupil jako par, jinak je chlapik nechtel prodat. Jedny sly k brachovi, ty druhe jsem hned prodal, protoze jsem zrovna fakt nemohl jen tak myrnyx tyrnyx nakupovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Je třeba je občas natáhnout... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 snake: musí to být staršný rozdíl, když po géčkách vezmeš na ruku GS. Bych se bál, že budu v tom módu "mám to v ****" a omlátím je někde o futra Sice ted nejvic nosim casio,ale mam par peknejch hodinek...ale ty trosku vic setrim nez Mudmastery Rano jsem je pro potechu oka vyblejsknul,ale pres den mam na ruce neco jineho...aspon teda dnes-ceka me tvrda prace.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Dnes sa povezieme na Seiko 5 vlne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 PADI Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek.VV Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Monstra Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 62MAS2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Seiko A965 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Hezkyyy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se