AndyAaron Odesláno 28. května 2018 Nahlásit Odesláno 28. května 2018 Bellsi, jsou super. Konecne mas neco bez lunety a ejhle, ono to funguje, ze?
villain83 Odesláno 29. května 2018 Nahlásit Odesláno 29. května 2018 Vyborny chrona, ten day date v tom subcifru nema chybu.
tico1 Odesláno 29. května 2018 Nahlásit Odesláno 29. května 2018 Chrono, day-date, a potom za sa toho vela do 37mm puzdra nezmestí :-) Všetky tieto staré quartz chronografy sú super.
Rudykopalsson Odesláno 29. května 2018 Nahlásit Odesláno 29. května 2018 Jo ty bílý chrona jsou perfektní... Na Seiku mě baví to ohromný množství modelů, pořád je co objevovat :-)
Bells Odesláno 29. května 2018 Nahlásit Odesláno 29. května 2018 Bells, jaké je prosím jejich označení? Děkuji.edit: úplně mě dostaly Označení je SCVE045 a teda hodně štěstí při hledání, protože jsou dosti vyprodané Jedny jsem před časem zahlédl na Shopping in japan, ale ty už taky nejsou. Lépe se dají sehnat další verze - černá SCVE047 a nebo bronzová SCVE046. Bellsi, jsou super. Konecne mas neco bez lunety a ejhle, ono to funguje, ze? To jsou, hele hodinky bez lunety už jsem měl, ale vždy přišlo něco, co jsem chtěl víc. Tyto mají své místo celkem jasné, protože jsem s momentálním stavem spokojený a nejsou tedy ničím ohrožené, naopak pěkně zapadají do stáje
Bells Odesláno 29. května 2018 Nahlásit Odesláno 29. května 2018 Pebe mini želvy jsou super, asi se mi líbí víc, než velké, ty už jsou takové okoukané a tyto mají i hezčí rysy, dobrá volba. A ať jen nekecám, tak ještě přihodím dvě fotky řemeno pokusů...zkouška barevného nato strapu, který je pěkně oživuje, ale jao již tradičně mi úplně nesedí a druhá verze je tropic, který pro změnu vlastně nedává moc smysl k pilotkám, ale ta kombinace se mi celkem líbí. Škoda, že je dlouhý jak týden před výplatou, na nošení tím pádem taky není úplně ideální, tam vyhrávají Canvasy.
Harwey Odesláno 29. května 2018 Nahlásit Odesláno 29. května 2018 tieto Seika su fakt ze skvele. Citatelnost, velkost, a ten cifr s cislami je super:)
CEGY Odesláno 29. května 2018 Nahlásit Odesláno 29. května 2018 Jj, jsou fajn. A kdysi ve válely celkem dlouho v inzerci a nikdo je nechtěl.
Waya03 Odesláno 29. května 2018 Nahlásit Odesláno 29. května 2018 už bez kyklopa Jak jsi to provedl? Taky tenhle krok zvažuju.
neumann Odesláno 29. května 2018 Nahlásit Odesláno 29. května 2018 už bez kyklopa bez kyklopa se mi libi vic ja dopoledni kaficko Sent from my iPhone using Tapatalk
pebe Odesláno 29. května 2018 Nahlásit Odesláno 29. května 2018 Jak jsi to provedl? Taky tenhle krok zvažuju. chceš to vědět jo? sundal jsem lunetu (stejně byla vložka lehce mimo, nahřál kyklopa zapalovačem (asi 10 vteřin) a potom na něj zatlačil příborovým nožem směrem ven a bylo. Zbytek lepidla šel pěkně oškrabat nehtem. Umýt a hotovo, asi za 5 minut i s nasazením lunety zpět
Arthur N. Odesláno 29. května 2018 Nahlásit Odesláno 29. května 2018 pebe: Ty jsi dobrej střelec:), bez kyklopa jsou hezčí.
Waya03 Odesláno 29. května 2018 Nahlásit Odesláno 29. května 2018 Ok, dík! rozmyslím jestli do toho taky půjdu, mám trochu obavu že bych to zvrtal. Nebo to dám do ruky někomu šikovnýmu v pátek na srazu, zapalovač tam najdem a příborový nůž taky :-D
Panchart Odesláno 29. května 2018 Nahlásit Odesláno 29. května 2018 (upraveno) Jedny jsou na Ebay, ale neposílaji do ČRTeda ty Bellsovi fešandy Upraveno 29. května 2018 uživatelem Panchart
pebe Odesláno 29. května 2018 Nahlásit Odesláno 29. května 2018 (upraveno) pebe: Ty jsi dobrej střelec:), bez kyklopa jsou hezčí.tak mě se ten kyklop nelíbí a koukal jsem na Youtube že to šlo docela lehce s nějakým plynovým kuchyňským hořákem, tak jsem si říkal že zapalovač neudělá takovou teplotu a tak mi sklíčko nepraskne. A šlo to fakt pěkně Ok, dík! rozmyslím jestli do toho taky půjdu, mám trochu obavu že bych to zvrtal. Nebo to dám do ruky někomu šikovnýmu v pátek na srazu, zapalovač tam najdem a příborový nůž taky :-Dkdyž to nepřehřeješ, tak to nezvrtáš. Šlo to fakt v pohodě čas cca 1:25 Upraveno 29. května 2018 uživatelem pebe
Rudykopalsson Odesláno 29. května 2018 Nahlásit Odesláno 29. května 2018 tak jsem se dočkal :-) Dnes dorazila pošťačka a pandy jsou konečně doma...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se