Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tah bol prekvapujuco dlhy, davno sa mi nestalo, zeby ho nestacilo zmikroregulovat. Budu musiet ist von aj nejake dieliky.

Zatial, kedze je pomerne volny, na moj vkus prilis chrasti, ale to sa zrejme upravi skratenim, uvidime. 

Hodinky inak pridu ako poctivy kus zeleza.

Sedia fajn, kedze maju puzdro kvazi tuna style, tah sa pripaja na kratke nozicky a akoby vychadzal mierne zo spodu puzdra. Ale nie az tak ako u klasickych tuna. Cifernik sa mne celkom paci. Syta zelena prechadza od stredu k okrajom az takmer do ciernej. Nemal som zatial prilezitost cvaknut lepsiu fotku pri dennom svetle. Ofiko cena je 208 eur plus dph u tejto farebnej verzie.

A kedze som ich objednal klasicky za mierneho zatemnenia mysle, az nazivo som si uvedomil, ze maju priehladne dynko. Na fotkach som si to nevsimol :-) Fajn. Konecne okrem sarbov vidim na strojcek. WR je 100, korunka nie je srubovacia.

Co mi vadi je, ze to vnutorne predlzenie spony tahu nie jej cierne. V zapnutom stave to nevidiet sice, ale viem o tom...  

Je to prvy krat, co mam "5" a musim uznat, ze za tie peniaze je to hodne muziky.

Odesláno

Pozdravujem z Lago del Garda b83de90953a97fa66e274fa5a19a23c4.jpgOdoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Čo je to prosím za model? Sú nádherné

Odesláno

Čo je to prosím za model? Sú nádherné

spb081j

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...