Datel Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Odesláno 16. února 2019 právě mi přišel keramický tah a je to super. Koupil jsem ho na prubnito (nemám odvahu dávat čísla účtu atd. z ruky a Amazon je pro mně tabu ;o)pán je tam hrozně ochotný a šikovný a upozornil mne, že pokusy o zkrácení by mohly končit prasknutím článku a nabízel se, že to před odesláním provedena svoje riziko. Má 19,5 cm a he akorát - nosím hodinky trošku výš, abych mohl ohnout zápěstí aniž by se mi korunka zaryla do zápěstí... Takže mám matnou keramiku a je to velice příjemné na pohmat, tak snad vydrží.Pro srandu jsem tam připnul i SNKL43 - čerstvě jsem je dal na kožený řemínek - na poslední dírku. A docela jsem s výsledkem spokojený, budou to oblekovky.
Datel Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Odesláno 16. února 2019 Když jsem objevil Chronomag a nakoukl mezi seikaře, narazil jsem opakovaně na výstrahu před návykovostí tohoto zlozvyku začít si něco s hodinkama a vůbec.Že u jedněch to nezůstane a že nároky se budou stupňovat. A fakt. Počáteční nadšení z prvního modelu se zaseklo na tahu. Tahy kterými SEIKO vyzbrojilo SNKL mají o cosi silnější plech a oprotimým minulým hodinkám to byl krok dopředu. Naivita entry-modeláře... Po čase člověk s nelibostí pozoruje ty mezery mezi plechy a tak, teď ten keramický tah mě snad uspokojí, líbí se mi mnohem vícnež kovový oyster nebo nedejbože jubilée;o) A hodinky, co jsem si myslel, že to jsou ty pravé a nafurt, mi přišly nějaké prťavé a vůbec, nyní vedou ty SNZG. Pro jistotu jsem si tedy pořídil i 13ky i 15ky,jedny pískované a druhé brus+leštění. Manželka ví o jedněch ;o)
shaggy Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Odesláno 16. února 2019 Mne to k tym hodinkam absolutne nepasuje. Sent via IPoAC
MíraMíra Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Odesláno 16. února 2019 Radost ti asi zrovna neudělám, ale je to fakt hrozný.
Návštěvník rimidalvlark Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Odesláno 16. února 2019 Bóóóže to je tak zákeřná nemoc ta ,,Seikofilie" , žádné léky na to nejsou a další dva bacily jsou na cestě.....
Datel Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Odesláno 16. února 2019 Pánové, ony zrovna tyhle hodinky vypadají na fotce hůř než ve skutečnosti. A kór když se toho ujme tak dobrý fotograf jako já, a s takovou výbavou jako já, že ;o)A ta pětice hodinek je super, tak se určuje přesný čas. Krajní hodnoty škrtnu a prostřední tři zprůměruju.Tady je vidět profi práce s vteřinovkou
Návštěvník rimidalvlark Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Odesláno 16. února 2019 Ty suma jsou na pozorování, tak do nich ne-ebu. Jinak zbytek dělá +- 0.
Datel Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Odesláno 16. února 2019 Tak ještě jedna fotka. ať vidíte, že vás jen závist motivuje k rozpačitému náhledu na můj keramický zázrak. Vidím, že bych si měl oholit ruku, vypadá to vedle toho technického zázraku naprosto buranózně?.
Datel Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Odesláno 16. února 2019 Nezapomínejme, že jsem ve výběru tahů docela limitovaný obvodem zápěstí. Tenhle má 19 a půl cenťáku mezi stěžejkama, + hodinky, že. Proto jsem si koupil dvoje SNKL43k1, abych získal články tahu navíc. A jedny hodinky zůstal do rezervy. Ale to byly ty entry hodinky, seikofilie propukla,take ty nošené šly na teletinu a ty rezervní pošlu do světa. Prodejci už mi přestali s těmito modrásky konkurovat, tak uvidíme, ještě to má čas
KatkaB Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Odesláno 16. února 2019 Pane kolego,všechny praktické věci chápu, proti tomu se nedá říct nic. Jenom po vizuální stránce:1) barva kovu pouzdra a barva keramiky k sobě nejde. Jako bys měl zlaté hodinky a přidal k nim stříbrný tah. Vizuálně ne, nesedí to, fakt je to vidět, dělá to dojem nouzového řešení. 2) Vadí mi ta mezera mezi koncem tahu a pouzdrem. To by mělo být zakryté např. plechovými koncovkami. Kdyby to byl alespoň mesh, ale on není, je tam fakt mezera. Chápu, že chceš něco trvanlivého a těžko se to řeší. Za sebe můžu říct, že pětky mi většinou připadají nejlepší na kůži, píšeš něco o teletině (vím, jiný model), tady bych to tipla na řemen s prošitím - jako u leteckých hodinek. Nebo NATO - např. viz zde: https://wornandwound.com/review/seiko-5-snzg-review/ JEŠTĚ SÓLO
KapitanO Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Odesláno 17. února 2019 Mám je teprve pár dnů na ruce a musím říct, že mě moc příjemně překvaplily. Pouzdro a ciferník působí pěkně elegantně. No, zato ten náramek je děsná ludra, která mi k těm hodinkám moc nesedí. Budou muset na kůži.
Datel Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Odesláno 17. února 2019 To je právě to. Já ten plech beru jako náhradu za "plnotučné" ukončení tahu a věc, za kterou se usazuje nečistota a vůbec.Mám i SNZG13, s plechovým ukončením, a to se mi celkem líbí. Toto je rugged varianta na lítačkou.A ten keramický tah je natolik super, a holt ho bez hodinek na ruku nedám, tak se budou muset skamarádit.A fakt je to v reálu daleko méně nesnesitelné, nezkusíš, nevieš ;o)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se