Waya03 Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 Seiko Alpinist GMT Titanium SBCJ019, zvláště teď v zimě se nosí velmi příjemně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 Po delší době zase seiko na ruce.NádheraMM200Já bych měl to moje prý najít pod stromečkem Tak už nemůžu dospat Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 @chief- přeji ti aby si byl spokojený,myslím,ze budeš. Jsou fakt dobry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 uz zustanou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 Svítí parádně, u seika ani nic jiného čekat nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MazziMaster Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 Čakanie na štedrú večeru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 před 2 hodinami, EpsteinBarr napsal: uz zustanou Každý blbne s kaprem, tuňák je tuňák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 Krásné a poklidné svátky pánové:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 [mention=70840]chief[/mention]- přeji ti aby si byl spokojený,myslím,ze budeš. Jsou fakt dobry.Díky moc! Fakt tam byly Veselé Vánoce! Hlavně to zdraví Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 Teda, gratulace veliká! Paní chiefová se do toho teda vopřela pěkně zhurta, všechna čest, bomba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 Teda, gratulace veliká! Paní chiefová se do toho teda vopřela pěkně zhurta, všechna čest, bomba!Díky moc! Dneska asi nejdu spát a budu na ně asi furt koukat Paní, ehm, to musím vynahradit Ale taky dostala pěkné dárky.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 Tak tak, takovéhle manželky je třeba si hýčkat Ta moje je taky milionová, tak vím o čem mluvím, člověk se samozřejmě snaží nezůstat nic dlužen, ale stejně mě to dycky dojme, no ... A o to víc mě potěší, když i někdo jiný má to štěstí. Tak užívej suprovýho chronostroje, sou nádherný, ať slouží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 dec. 1969 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr7 Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 dnes opět tyto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 Po takovejch krasavicích dávat to sem je mi až hanba, nu což, tak to vyšlo Dokopal sem se jít po obědě projít, je tu pěkná sibérie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 Tak tak, takovéhle manželky je třeba si hýčkat Ta moje je taky milionová, tak vím o čem mluvím, člověk se samozřejmě snaží nezůstat nic dlužen, ale stejně mě to dycky dojme, no ... A o to víc mě potěší, když i někdo jiný má to štěstí. Tak užívej suprovýho chronostroje, sou nádherný, ať slouží! Je to tak!Musím se s nimi řádně seznámit Díky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 Vánoční pohoda Tady ve Varech je Ladovská zima, celý den sněžilo a už od včera v noci mrzne -7 °C Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 @chief Tie hodinky ti naviac paradne sedia. Uzivaj si ich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se