Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 30,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Zatiaľ ešte nie na ruke. Samuraj došiel pred chvíľkou, ale nad posteľou je už dlhšie f83fab30c21860a90903e437674b5191.jpg

Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku

Odesláno

2f4e1ad358802e51ddc801bc453d0a51.jpg
Já už chystám na léto :-) Neválí se někomu doma Crafter na SKX?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Viem, ze asi budem za divneho... Svoje som predal pred necelym rokom. A akosi (aj ked vnutorne si to nechcem priznat), su to hodinky, ktore mi z nejakeho dovodu vobec nechybaju a ziadna nostalgia. 

Odesláno
před 6 minutami, EpsteinBarr napsal:

Viem, ze asi budem za divneho... Svoje som predal pred necelym rokom. A akosi (aj ked vnutorne si to nechcem priznat), su to hodinky, ktore mi z nejakeho dovodu vobec nechybaju a ziadna nostalgia. 

Ale vubec ne, tohle holt mame kazdej jinak a myslim, ze je to tak i dobre. Ja uz pred lety jedny Landmastery mel a po jejich prodeji jsem toho dost litoval, tyhle 009 se mi libily vzdycky, ale nikde neni psano, ze je za mesic taky neposlu dal, to je ve hvezdach... 

Odesláno

Presne tak, ako pises. 
A pritom su to hodinky, ktore s tahom a peknymi nahdrami od eriky normalnemu cloveku vystacia na vsetko, co ta len napadne. A kaliber zoservisuje kazdy slusnejsi hodinar. 

Odesláno
před 2 hodinami, villain83 napsal:

IMG_20220330_091727.jpg

Tak to jsi byl Ty! Gratulace, z mého pohledu nejlepší Seika vůbec. Zaváhal jsem a stálo mě to tuhle krásu, kdyby něco, tak napiš.

Odesláno
před 11 minutami, shewcza napsal:

Tak to jsi byl Ty! Gratulace, z mého pohledu nejlepší Seika vůbec. Zaváhal jsem a stálo mě to tuhle krásu, kdyby něco, tak napiš.

Uz je fronta🤨. A dekuju. 

Odesláno
před 2 hodinami, EpsteinBarr napsal:

Viem, ze asi budem za divneho...

Tak to jsme v celkovém počtu dva, ani na živo, nic. Nikdy jsem ty emoce moc nechápal.

...ale mají pěkné dýnko :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...