H.Z. Odesláno 22. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2022 Dnes na ruce tato Pětková klasika, na kterou Seiko zatím nenavázalo (teda ne, že by se o to snažili...). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 22. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2022 V 21. 5. 2022 v 20:17, Harrior napsal: Jakožto až na pár vyjímek pasivní pozorovatel zahájím svou obrazovou účast - snad mě vezmete do houfu. Seiko potápky byly moje první pořádné hodinky pár let zpět, začal sem želvama, ale v současnosti dokážou z ruky vytlačit moje oblíbené bb58 hlavně tyhle: Super to máš. Tak z pasivity hurá do aktivity! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2022 SeikoSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2022 Hi-beat vlna. Ta moc dlouha asi nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2022 Sorry chlapi, ze vam tu hi-beat vlnu pokazim. Mate to super. Ja len obyc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2022 Trošku Vám to oživím barvičkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asbury Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2022 Všechno pučí a nalévá se … Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E36 Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2022 Hasici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rikitan Odesláno 24. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2022 Tak které? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 24. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2022 Určite zelené, mal som na nich zálusk ešte keď boli ako novinka...Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E36 Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 Pěkný to je ! To je origo guma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 Ne ne, Uncle Seiko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 Spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 Před hodinou, Jeronimo napsal: Spokojenost Tenhle model jsem pred lety mel, jenom teda bez kovovyho naramku. To pouzdro je fantasticky, kalibr je vybornej. Ja bych teda do budoucna strasne rad bud vintage KS, nebo jeste lip GS s manualnim natahem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 Vzal jsem je na sluníčko. Asi nejpřesnější mechanický GS co jsem měl.. 1s / den. GMT Hi-beaty dělaly 3,7s a druhý dokonce 5,6s.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 26. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2022 před 16 hodinami, villain83 napsal: Tenhle model jsem pred lety mel, jenom teda bez kovovyho naramku. To pouzdro je fantasticky, kalibr je vybornej. Ja bych teda do budoucna strasne rad bud vintage KS, nebo jeste lip GS s manualnim natahem. Na řemeny se těším. Tady budou pasovat i barvičky, ale nejdřív si musím užít ten rejžák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se