Lukáš3 Odesláno 9. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 9. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2022 (upraveno) Poslední tři dny v kuse….. Upraveno 9. června 2022 uživatelem Dushakx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 9. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2022 GS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 9. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tatraplan Odesláno 9. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2022 Připravoval jsem se na dnešní den velmi poctivě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ford Odesláno 9. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2022 Poslední týden vintage vlna. Staré pětky. Rok 96. Skoro nic neváží, zvládnou i bazén a jdou + 7s/d. Spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2022 před 15 hodinami, Dushakx napsal: Poslední tři dny v kuse….. Pěkný samuraje . Ta luneta to je keramika? Já zas tahám Monstra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2022 Před hodinou, Kalisport napsal: Pěkný samuraje . Ta luneta to je keramika? Já zas tahám Monstra Ano, keramika. Já měl tenkrát při rozhodování “Trojboj” - samuraje, želvy nebo monstra. Samuraje vyhrály kvůli safíru, datu “bez dne” a tomu cifru…. Ten vypadá pokaždé jinak. Co mě zklamalo tak je tah, s tou pitomou potápěčskou extenzí, která mi dělá díru do zápěstí Tohle měkké nato je ale bomba a asi na něm už zůstanou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2022 Právě teď, Dushakx napsal: Co mě zklamalo tak je tah, s tou pitomou potápěčskou extenzí Ten mi taky ze začátku vadil, ale už jsem si asi zvyknul . Ještě bych chtěl vyzkoušet origo gumu, ale takový prachy za ní dávat nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2022 před 5 minutami, Kalisport napsal: Ten mi taky ze začátku vadil, ale už jsem si asi zvyknul . Ještě bych chtěl vyzkoušet origo gumu, ale takový prachy za ní dávat nebudu. No to uz radsi priplatit za HEXad že strapcode :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2022 i pod košili to vleze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mironfs Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2022 8 hours ago, Dushakx said: No to uz radsi priplatit za HEXad že strapcode ja som si na turtle kupil z aliexpressu samotnu sponu, akurat stezejky som muse dat nejake co som mal doma lebo tie origo co som mal z povodnej tam obre nedrzali https://s.click.aliexpress.com/e/_9IaIBJ (aff. link) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2022 před 4 hodinami, mironfs napsal: ja som si na turtle kupil z aliexpressu samotnu sponu, akurat stezejky som muse dat nejake co som mal doma lebo tie origo co som mal z povodnej tam obre nedrzali https://s.click.aliexpress.com/e/_9IaIBJ (aff. link) Díky za tip! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Sandman Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2022 mé první Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 11. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2022 před 14 hodinami, Mr. Sandman napsal: mé první Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny350 Odesláno 11. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2022 vo svojom živle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 11. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2022 Sea PADISent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ducenstvo78 Odesláno 12. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 12. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se