lamizol Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 před 5 hodinami, DarylVanHorne napsal: Velmi povedená kombinace Díkes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 (upraveno) Upraveno 28. listopadu 2023 uživatelem pavel58 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 Pracovní pohoda - ležing na ponku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamizol Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 Před hodinou, pavel58 napsal: pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 Já teda na telefonu nevidím nic, škoda, když je to pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 6 hours ago, p3k said: jo, ty spony, to musím uznat taky už... Že konečně neudělají nějakou normální je mí záhadou... Které jsi sehnal, 001? 001 takmer nove mi niekto vyfukol pod rukami dva mesiace dozadu, ale zohnal som tusim r2019 011 v stave novych, musim uznat ze su bez jedineho skrabanca tak asi ten diashield ci co to je naozaj funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 před 10 minutami, Jiří Sedlák napsal: Já teda na telefonu nevidím nic, škoda, když je to pecka. ani na kompe nic ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 před 51 minutami, instant napsal: 001 takmer nove mi niekto vyfukol pod rukami dva mesiace dozadu, ale zohnal som tusim r2019 011 v stave novych, musim uznat ze su bez jedineho skrabanca tak asi ten diashield ci co to je naozaj funguje jasný, měl jsem chvilku taky jedny s diashieldem a byly rovněž netknuté ..kdybys sháněl barvu na tu vteřinovku, tak dej vědět, natírali jsme loni plot a ještě nám pár plechovek zbylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 29 minutes ago, p3k said: jasný, měl jsem chvilku taky jedny s diashieldem a byly rovněž netknuté ..kdybys sháněl barvu na tu vteřinovku, tak dej vědět, natírali jsme loni plot a ještě nám pár plechovek zbylo ne ne ja chcem skusit pozhanat cervenu GMT rucicku z SBDB003. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 před 22 hodinami, instant napsal: jj ale sponu som hned vymenil.. jak mi pred rokmi nevadila tak teraz to uz nestrpim. ze ju ale daju aj na 15tis GS mi fakt nejde do hlavy. inac MM600 skvele, uz vymyslam jak vymenim tu GMT rucku za cervenu Já jsem reálně uvažoval, že bych ji dal pryč, ale to by bylo asi "cu fíl", barva mě nenapadla. Držím palce, ať to vyjde a ukážeš to Já jsem do nich hotovej, ale prostě mě to mate.... A přeci jen bych chtěl vědět kolik hodin je, i když chápu, že to je tady skoro divný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 Aha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamizol Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 (upraveno) @Jiří Sedlák @Roman-ZA kluci já taky nic , až teď. Ale jak tak koukám, tak jsem zas tak nekecal Upraveno 28. listopadu 2023 uživatelem lamizol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 20 minutes ago, DavidLC said: Já jsem reálně uvažoval, že bych ji dal pryč, ale to by bylo asi "cu fíl", barva mě nenapadla. Držím palce, ať to vyjde a ukážeš to Já jsem do nich hotovej, ale prostě mě to mate.... A přeci jen bych chtěl vědět kolik hodin je, i když chápu, že to je tady skoro divný ja som ich roky nosil a nakoniec som si relativne zvykol ale ina farba by bola idealna. bud modra alebo cervena (zlta by bola najvac ale ja zltu neznasam). tak to skusim ci sa to bude dat, teoreticky by tam mala pasnut akakolvek rucka z SD GMT mozno najlepsie rovno skusit modru zo SNR limitiek alebo este lepsie cervenu z nelimitovaneho modelu - tie by snad ani nemal byt problem zohnat to su aktualne modely. Alebo ako navrhujes ty, amputovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 Třeba by to někdo uměl v počítači upravit, na "zkoušku". Ta modrá by byla asi blbě vidět, to už radši ta amputace (pokud by to technicky šlo, nebo by se tam musela dát nějaká "podložka", nemám potuchy). Červená fajn, žlutou mám rád, tu bych si dovedl představit nejvíc. Ale obě jdou k černé.... Modifikace SD, zřejmě dobrej oddíl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 STS Chvojkovice-Brod.. no. amputace v polnych podmienkach mobilneho telefonu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 a SBDB003 GMT mod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 Tak za mě radši ten mód teda, když už tam běhá kolem dokola ciferníku 24 hodinová škála jak fretka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 29. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2023 před 6 hodinami, instant napsal: a SBDB003 GMT mod Jednoznačně lepší, takhle je to super Udělaj to a já si počkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 29. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2023 před 13 hodinami, instant napsal: 001 takmer nove mi niekto vyfukol pod rukami dva mesiace dozadu, ale zohnal som tusim r2019 011 v stave novych, musim uznat ze su bez jedineho skrabanca tak asi ten diashield ci co to je naozaj funguje Aku si dal sponu? Ja sa u 300 aj 600 trapim s tymi povodnymi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 29. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2023 Starý dobrý SARB, už je mám víc než 11 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se