Spongebob Odesláno 24. února 2024 Nahlásit Odesláno 24. února 2024 Přesně.. jen trošku "problémek" že předtím to byly k vůli jejich stavu uplný otloukánky a teď z nich mám leštěnky o který mám strach
Spongebob Odesláno 24. února 2024 Nahlásit Odesláno 24. února 2024 Dnes poslední přísahám!! Modrá taky good! Zítra ještě prubnu myslivecký tropic co jsem na ně nedávno pořídil když půjdu třeba na ryby
Jiří Sedlák Odesláno 24. února 2024 Nahlásit Odesláno 24. února 2024 Já ne mám doma ty pískované, moc je nenosím ale to pouzdro si vyloženě říká o mod na čistokrevný pilotky. Nejlip s patinou i na ciferníku bez okna na datum. Protože na fieldy je 42 moc. Ale takhle jsou taky zajímavý.
Spongebob Odesláno 25. února 2024 Nahlásit Odesláno 25. února 2024 Dnes testuju ten tropic pohodlný a super flexibilní.
childe Odesláno 25. února 2024 Nahlásit Odesláno 25. února 2024 před 1 hodinou, Spongebob napsal: Dnes testuju ten tropic pohodlný a super flexibilní. Vypadá to dobře
kaktusář Odesláno 25. února 2024 Nahlásit Odesláno 25. února 2024 (upraveno) koukám, že ten mobil vytáhne smetí a odřeninu, která není ve skutečnosti moc vidět, vypadá to nechutně, no, co už.. nějak jsem byl fascinován tou hrou světel zejtra asi pudu koupit novej řemen Upraveno 25. února 2024 uživatelem kaktusář
childe Odesláno 26. února 2024 Nahlásit Odesláno 26. února 2024 Zůstal jsem po víkendu věrný modelu 5S Víkendové přeleštění samozřejmě proběhlo
Lacifer Odesláno 26. února 2024 Nahlásit Odesláno 26. února 2024 před 27 minutami, Jiří Sedlák napsal: Tak už i na mám jedny svoje... Gratulace , to bylo rychlý , parádní jsou
Roman-ZA Odesláno 26. února 2024 Nahlásit Odesláno 26. února 2024 (upraveno) Nadhera. Nespravia remake? Upraveno 26. února 2024 uživatelem Roman-ZA
Jiří Sedlák Odesláno 26. února 2024 Nahlásit Odesláno 26. února 2024 Před hodinou, Roman-ZA napsal: Nadhera. Nespravia remake? Taky bys chtěl kombo Pogue + SRPK17? Něco se proslýchá, ale mě se nechtělo čekat. Navíc originál je originál. Myslim, že s tímhle kombem jsme tu asi tři co já vím.
Jiří Sedlák Odesláno 26. února 2024 Nahlásit Odesláno 26. února 2024 Před hodinou, Lacifer napsal: Gratulace , to bylo rychlý , parádní jsou Prosím tě můžeš mi vyfotit sklo? Já tuším že tam mám nějaký divný a navíc je určitě blbě usazený. Ale to vyřeší servis. Jen chci vědět jak má vypadat.
Lacifer Odesláno 26. února 2024 Nahlásit Odesláno 26. února 2024 Mám je zrovna na ruce, ale jsem ve městě, nevím jestli ti toto pomůže?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se