Arthur N. Odesláno 4. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 4. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2024 Dnes naposled, před odjezdem do lázní. Už že mě byl malém OWG. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 4. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 4. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2024 Dnes taky na ruce, lázně zatím neplánuju, chodí ukázkově... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 4. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2024 Mě dělají čistou nulu, ale když už potřebujou přetěsnit a nový sklo, tak servis dostanou. Viděl jsi za kolik teď pouští Vintagelover ty dvoje zlatý. Já se na tu cenu ale na konec dostanu i se servisem taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 4. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2024 Mě cca 6s/den do plusu. Inzerci jsem viděl a vypadá to že ty '72 jsou už fuč, má je v parádním stavu .. škoda že nejsem milionář, aspoň je snad budeme moct očumovat tady a v okolních vláknech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 4. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2024 Mě se stejně víc líbí modré. Zlaté sice nosil Pogue, ale zase F1 v sedmdesátkách měla grády. Narozdíl od dneška. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 Scvs003 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 Willard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 6. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2024 Makám makám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 6. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2024 V 26. 2. 2024 v 16:44, špelda66 napsal: když se domluvíš s Rudou (Onyx) oni sklo umí sehnat a rovnou vyměnit tady replika Sternkreuz, takže pozor https://gleave.london/glass-xmd-330-821-for-seiko-330w18gn-330w18gn00/ edit: klidně bych ho i dal ještě trochu čtení https://www.thewatchsite.com/threads/the-330w18gn-comprehensive-crystal-review.335607/ Každopádně díky, dnes jsme to s Rudou probírali a jdem do něj, Ruda si nebyl jistej, jestli to není plast, ale dnes jsem to dohledal, je to minerál a nejlepší rozumně dostupnej. Ruda zapojí svoje zdroje, prý se mu zrovna plní objednávka a tohle by se mu tam mohlo ještě vejít a uzavřít ji. No a ten co jsem objednal já mi zůstane do zásoby. Což se hodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hightower Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2024 Dneska se nějak nemůžu rozhodnout, co vybrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2024 Dneska na pohodu s dvouručkama.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2024 Před hodinou, hightower napsal: Dneska se nějak nemůžu rozhodnout, co vybrat Co to máš prosím za pásek na těch chronech? Origo nebo se dá někde sehnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hightower Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2024 před 31 minutami, Kalisport napsal: Co to máš prosím za pásek na těch chronech? Origo nebo se dá někde sehnat? Ahoj, dokupoval jsem. Je to Morelatto ale typ ti neřeknu. Myslím, že jsem kupoval loni u Frýdla na eshopu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2024 před 2 hodinami, hightower napsal: Dneska se nějak nemůžu rozhodnout, co vybrat Super trojka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hightower Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2024 před 16 minutami, EpsteinBarr napsal: Super trojka Díky! Pokryje to všechny moje potřeby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2024 Ty jsi taky postiženej . SKX vím, chrona už jsem taky viděl, netušil jsem že máš i Alpinisty. Jak se to nosí na naší velikosti tlapy? Mě třeba v Koscomu ve vitríně přišly hrozně malý. No ony mezi zbytkem Prospex řady malý jsou, tak možná proto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se