xbraj19 Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu před 22 hodinami, financ napsal: Kolik jich tu tak je? Dneska se slonem Bych si tipnul tak čtvery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu (upraveno) před 38 minutami, špelda66 napsal: Samozřejmě, já popisoval zkušenost právě s diver stěžejkami, ale teď k náramku, to chrastítko k nim určitě patří a dnes je prakticky nesehnatelné, určitě bych ho nenahrazoval, jubilee má úplně jiný charakter a nebude to fungovat, ale je to jenom můj názor. Omlouvám se za špatné vyjádření, myšleno nechrastitko jubilee, tedy aftermarket s pevnýma koncovkama. Upraveno 10. listopadu uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu V MHD za kamarádemBude se bumbat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simon Alexander Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu U strejdy seika seženeš jubilee na 013 s plnými koncovkami, co myslis tim, že nebude fungovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu (upraveno) před 33 minutami, Simon Alexander napsal: U strejdy seika seženeš jubilee na 013 s plnými koncovkami, co myslis tim, že nebude fungovat? Bude to těžký a právě to chrastění tomu bude chybět. Ano, uncle seiko má těch náramků v nabídce na 013 více, ale originál je jen jeden, neměnil bych. Edit: teď na to koukám, jubilee od uncle seiko má 74gr., nemám možnost zvážit originál a porovnat. V popisu i uvedeno, že se jedná o těžký náramek https://unclestraps.com/collections/skx013-diver/products/executive-bracelet-skx013 Upraveno 10. listopadu uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldin Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DOSA Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu Moje DIVERY 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu před 7 hodinami, xbraj19 napsal: Bych si tipnul tak čtvery. Dvoje mám já, jedny Jirka, Sashator je taky ještě má. Myslím že víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu Sashator je nemá, v létě jsem je po něm dyndal a byly už pryč, alespoň teda tak zněla jeho odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu zkusil jsem mrsknout gumu ze želv seiko SPB317j1 na ty prcky SBCM023 a jsem spokojen víc než s těma želvama - tam mi to poměrově moc neštimuje, guma je jakoby úzká... takže jsem si ji vlastně koupil k těmdle 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu poslední fotka je mázlá, tak zkusím ještě jednou 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu před 8 hodinami, Lacifer napsal: Seriál Stargate nemám rád, ale hodinky jsou dobrý. Hlavně ciferník. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu (upraveno) Upraveno 10. listopadu uživatelem Coolidge 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu je dobré mít nějakou rezervu do deště, k umývadlu, všude kde je vlhko a tak 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu před 27 minutami, p3k napsal: je dobré mít nějakou rezervu do deště, k umývadlu, všude kde je vlhko a tak Super kousek a ta rezerva je více než dostatečná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu Drákuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu Tak si taky zadrákuluju. A tématicky k tomu, před chvílí jsme nahoře koukali na tu německou verzi s Klausem Kinski z roku 79. Má dobrý zuby. Takový krysí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu Jirko, máš ty Drákuly v parádním stavu, Drákula 4ever Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu (upraveno) Ty ne? No já je koupil ještě s fólií na dýnku a na otloukání mám jiný kusy. Upraveno 11. listopadu uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se