kaktusář Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu poníženě prosím, potřebuju poradit, jsem barvoslepej (červená, zelená - hlavně - ) a chtěl jsem se zeptat, jestli náhodou tyhle hodinky nemaj cifr do zelena nebo jestli je to jen "světlejší" černá - třeba v porovnání s gumou se mi to jeví jakoby zelené... ale naprosto vlastně netuším, protože zelenou nepoznám :))) díky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu U mna na mobile tam ziadny zeleny odtien nie je, len svetlejsia cierna, teda seda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu díky, zajímavé! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simon Alexander Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu Mám ty paragánský gumy v oblibě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu před 53 minutami, Simon Alexander napsal: Mám ty paragánský gumy v oblibě. pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu Barvu jsem trefil čistě náhodou 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu před 3 hodinami, kaktusář napsal: poníženě prosím, potřebuju poradit, jsem barvoslepej (červená, zelená - hlavně - ) a chtěl jsem se zeptat, jestli náhodou tyhle hodinky nemaj cifr do zelena nebo jestli je to jen "světlejší" černá - třeba v porovnání s gumou se mi to jeví jakoby zelené... ale naprosto vlastně netuším, protože zelenou nepoznám :))) díky Tady ti neporadím, mám to s barvama úplně stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu Jsou šik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu před 2 hodinami, DavidLC napsal: Barvu jsem trefil čistě náhodou Pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu před 9 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Tady ti neporadím, mám to s barvama úplně stejně. náš svět je jistě dobrodružnější, nikoli šedší...jak si mnozí myslí 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu Landrek GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu pepsi 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu Hezké to máte páni. Mě dnes končí týdenní rotace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu před 22 minutami, Kupa54 napsal: týdenní rotace a jak rozhoduješ o následníkovi, kterýž nastoupí zítra? Je předem daný seznam nebo se večer při vínku zasníš? Zavzpomínáš na italskou marínu a ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu Konečně v horké lázni,krásné hodinky na ruce,opera v pozadí a lahvinka červeného manželka otvírá 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu (upraveno) Na ruce jen pro fotku na zitřejší UP. Arthur N.: Tvůj modrý cifr je hezčí Upraveno 16. listopadu uživatelem Kamil.K 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu před 5 hodinami, kaktusář napsal: a jak rozhoduješ o následníkovi, kterýž nastoupí zítra? Je předem daný seznam nebo se večer při vínku zasníš? Zavzpomínáš na italskou marínu a ... Zavzpomínal jsem, přesně jak říkáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se