mlsoun1 Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu před 2 hodinami, Kamil.K napsal: Na ruce jen pro fotku na zitřejší UP. Arthur N.: Tvůj modrý cifr je hezčí Není hezčíJe stejně krásný a propracovaný.Jsou krásný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu Odpoledne jsem měl ještě tytoPo letech kupování a prodávání žlutých hodinek jeden narazí na tento kousek a je konečně uspokojen 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 17. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu Jsou povedený nejen na léto, podzim jím taky sluší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 17. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu (upraveno) před 9 hodinami, mlsoun1 napsal: Není hezčíJe stejně krásný a propracovaný.Jsou krásný Děkuji, mám je - nenošené - v prodejním vlákně za téměř 1/2 retailu (mám moc hodinek, a střídavě unosim sotva třetinu z nich ). Tvé žluťáky i bílé 5 baby-monstra jsou parádní Upraveno 17. listopadu uživatelem Kamil.K 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 17. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu Dnes na oslavu svátku GS 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 17. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu Dnes pětky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 18. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 18. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 18. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simon Alexander Odesláno úterý v 18:36 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 18:36 Luminiscence je jediným zklamaním na celých hodinkách. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno středa v 00:05 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 00:05 Souhlas. Nevím, jestli mě klame paměť, ale myslím si, že SARB017 svítily líp než současný nástupce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno středa v 11:42 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 11:42 tak jsem pro zajímavost dal seiko SPB317j1 na appku měření přesnosti (která nevim jak je přesná), protože se mi zdá, že se zpožďují už zase tak skoro o minutu za den a výsledkem je potvrzení mého pocitu. Korekce v onyxu byla tedy úspěšná jen z části. Asi úder o dřevo a následně o zem při pádu zůsobil větší škodu, než jsem myslel... hodinky budou potřebovat úplnou rozborku, pokud budu vyžadovat větší přesnost. a bude to znamenat být 3 měsíce bez hodinek (ležely šikmo na devítce, opřené o mikrofon mobilu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno středa v 11:55 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 11:55 před 10 minutami, kaktusář napsal: tak jsem pro zajímavost dal seiko SPB317j1 na appku měření přesnosti (která nevim jak je přesná), protože se mi zdá, že se zpožďují už zase tak skoro o minutu za den a výsledkem je potvrzení mého pocitu. No jo, na mlácení to chce bytelnější kousky a klidně v quartzu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno středa v 12:02 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 12:02 před 6 minutami, misso napsal: quartzu ano, máš naprostou pravdu, pokusím se být na mechanické hodinky milosrdnější a nebít je tak často... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno středa v 12:29 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 12:29 Přibližná přesnost, toť vlastnost mechanických strojků Seiko a nic s tím neudělá ani Onyx. A bohužel chodí takto i kalibry vyšších řad. Zase, když na to přijde a není ti blbý každý týden posunout dvě minuty, budou chodí 30 let bez servisu. Howg. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno středa v 13:44 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 13:44 Před hodinou, Kupa54 napsal: Přibližná přesnost, toť vlastnost mechanických strojků Seiko a nic s tím neudělá ani Onyx. A bohužel chodí takto i kalibry vyšších řad. Zase, když na to přijde a není ti blbý každý týden posunout dvě minuty, budou chodí 30 let bez servisu. Howg. no já je musím ted posouvat obden... ale asi je to cajk, proto taky nějaký ty seika mám a nevzdám se jich, chápu, že je to kompromis.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno středa v 14:23 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 14:23 (upraveno) před 1 hodinou, Kupa54 napsal: Přibližná přesnost, toť vlastnost mechanických strojků Seiko a nic s tím neudělá ani Onyx. A bohužel chodí takto i kalibry vyšších řad. Zase, když na to přijde a není ti blbý každý týden posunout dvě minuty, budou chodí 30 let bez servisu. Howg. prosimtě ještě dotaz amatéra: pochopil jsem, že základní kvalitní ety (takovej ten základ ETA 2824-2 , L888 upravený pravděpdoobně z 2892-A2,), které pak modifikované používá např. longines - se musí častěji než seiko dávat na servis? že se jako dřív ochodí? díky! Upraveno středa v 14:24 uživatelem kaktusář Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno středa v 14:35 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 14:35 modra je dobra 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno středa v 14:51 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 14:51 před 22 minutami, kaktusář napsal: prosimtě ještě dotaz amatéra: pochopil jsem, že základní kvalitní ety (takovej ten základ ETA 2824-2 , L888 upravený pravděpdoobně z 2892-A2,), které pak modifikované používá např. longines - se musí častěji než seiko dávat na servis? že se jako dřív ochodí? díky! Ne, to si nemyslím, jen že chodí o dost přesněji, tak máš snahu o ně více pečovat. Mám doma vintážní Eterny s kalibrem o 36000 polokmitech a jsou že sedmdesátých let, nikdy nebyly servisované a přesto chodí super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno středa v 18:37 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 18:37 před 3 hodinami, Kupa54 napsal: Ne, to si nemyslím, jen že chodí o dost přesněji, tak máš snahu o ně více pečovat. Mám doma vintážní Eterny s kalibrem o 36000 polokmitech a jsou že sedmdesátých let, nikdy nebyly servisované a přesto chodí super. paráda díky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se