Lukk Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna v přirozeném prostředí 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna Se strašně dlouhým a ještě obráceně nasazeným řemenem. Ale proti gustu... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna Baví mě 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stifa Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna Ako vidím Alpinist v rôznych variantoch tu má svoje zastúpenie. Pekne hodinky pokukoval som po nich. Nakoniec som zvolil solar od seika, keďže jedny automaty už mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna Detto alpinist 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna Se strašně dlouhým a ještě obráceně nasazeným řemenem. Ale proti gustu...Prečo myslíš, že je nasazeny obracene? Tak to dávajú od výroby. Aj mne tak došiel. Bez preklapacky viem, že to je naopak. To sú moje prvé s preklapačkou. Ako to má byť teda správne? Pýtam sa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cynique Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna Poslední dny nosím hlavně Alpinisty, ale dneska jsem vytáhl svoje staré, věrné, vždy spolehlivé a nestárnoucí "Flightmastery" 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna před 20 hodinami, kolky87 napsal: před 22 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Se strašně dlouhým a ještě obráceně nasazeným řemenem. Ale proti gustu... Prečo myslíš, že je nasazeny obracene? Tak to dávajú od výroby. Aj mne tak došiel. Bez preklapacky viem, že to je naopak. To sú moje prvé s preklapačkou. Ako to má byť teda správne? Pýtam sa Tak s překlápěčkou nevím, žádnou kůži s ní nemám, kdyby to bylo bez překlápěčky, tak konec kouká nahoře a ne dole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna (upraveno) 25 minutes ago, Jiří Sedlák said: Tak s překlápěčkou nevím, žádnou kůži s ní nemám, kdyby to bylo bez překlápěčky, tak konec kouká nahoře a ne dole. Na preklapackach ma tie kozene remienky Seiko naopak, par ich mam a na kazdej to je tak. S niekym som to uz niekde rozoberal, zrejme je to tak preto, aby sa ta preklapacka zaklapavala "spravnym smerom". Upraveno 27. ledna uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna @Jiří Sedlák s preklapackou je to opacne ako s klasickou sponou. Mam remen s preklapackou na Tudoroch. Prislo to takto, tak som ho obratil v domneni, ze to zle nasadili. Ale pochopil som, ze nie. Nesedelo to a spona dost neprijemne tlacila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna před 36 minutami, Jiří Sedlák napsal: Tak s překlápěčkou nevím, žádnou kůži s ní nemám, kdyby to bylo bez překlápěčky, tak konec kouká nahoře a ne dole. preco myslis ze je to otocene? preklapacku s kozou nemas, skus si to teda najprv overit na inych fotkach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna Před hodinou, Jiří Sedlák napsal: Tak s překlápěčkou nevím, žádnou kůži s ní nemám, kdyby to bylo bez překlápěčky, tak konec kouká nahoře a ne dole. Někdo to chce mít stejně jako u překlápění kovového náramku, v Japonsku to tak mají proto, aby volný konec nemířil na ostatní (a člověk nebyl za méně kulturního). https://www.google.com/search?q=japanese+watch+reversed+strap Hlavní důvod je ale obecně pohodlí při nošení strapů (ne)standardních délek a různě velkých zápěstích. Já si to dávám podle toho, jak mi to líp sedí na mé tenké ruce, takže u něčeho mám obráceně i kovový náramek, protože někdy už ze šestkové strany víc dílků ubrat nejde. Ideál je pak si nechat udělat řemen přesně na míru ke konkrétním hodinkám, sponě a pocitu pohodlí včetně preference otočení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna Sžívám se s těmi 20ti deky na zápěstí . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna (upraveno) Tak na těch fotkách není ta překlápěčka vidět, jenom konec směřující opačným směrem než normálně. Když to takhle vysvětlujete, tak vaším argumentům rozumím. Pohodlí je pohodlí. Upraveno 27. ledna uživatelem Jiří Sedlák 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna před 11 minutami, Stodic napsal: Sžívám se s těmi 20ti deky na zápěstí . Já včera po půl roce vytáhl manty a ta váha je chvíli znát. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna To bude dilema v létě 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna Ranní slunce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se