Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 29,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Se strašně dlouhým a ještě obráceně nasazeným řemenem. Ale proti gustu...
Prečo myslíš, že je nasazeny obracene? Tak to dávajú od výroby. Aj mne tak došiel. Bez preklapacky viem, že to je naopak. To sú moje prvé s preklapačkou. Ako to má byť teda správne? Pýtam sa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 20 hodinami, kolky87 napsal:
před 22 hodinami, Jiří Sedlák napsal:
Se strašně dlouhým a ještě obráceně nasazeným řemenem. emoji16.png Ale proti gustu...

Prečo myslíš, že je nasazeny obracene? Tak to dávajú od výroby. Aj mne tak došiel. Bez preklapacky viem, že to je naopak. To sú moje prvé s preklapačkou. Ako to má byť teda správne? Pýtam sa

Tak s překlápěčkou nevím, žádnou kůži s ní nemám, kdyby to bylo bez překlápěčky, tak konec kouká nahoře a ne dole.

Odkaz ke komentáři

25 minutes ago, Jiří Sedlák said:

Tak s překlápěčkou nevím, žádnou kůži s ní nemám, kdyby to bylo bez překlápěčky, tak konec kouká nahoře a ne dole.

Na preklapackach ma tie kozene remienky Seiko naopak, par ich mam a na kazdej to je tak. S niekym som to uz niekde rozoberal, zrejme je to tak preto, aby sa ta preklapacka zaklapavala "spravnym smerom". 

Upraveno uživatelem bluman
Odkaz ke komentáři

před 36 minutami, Jiří Sedlák napsal:

preco myslis ze je to otocene? preklapacku s kozou nemas, skus si to teda najprv overit na inych fotkach

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Jiří Sedlák napsal:

Někdo to chce mít stejně jako u překlápění kovového náramku, v Japonsku to tak mají proto, aby volný konec nemířil na ostatní (a člověk nebyl za méně kulturního). https://www.google.com/search?q=japanese+watch+reversed+strap

Hlavní důvod je ale obecně pohodlí při nošení strapů (ne)standardních délek a různě velkých zápěstích.

Já si to dávám podle toho, jak mi to líp sedí na mé tenké ruce, takže u něčeho mám obráceně i kovový náramek, protože někdy už ze šestkové strany víc dílků ubrat nejde. Ideál je pak si nechat udělat řemen přesně na míru ke konkrétním hodinkám, sponě a pocitu pohodlí včetně preference otočení. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...