OndraPod Odesláno sobota v 19:39 Nahlásit Odesláno sobota v 19:39 před 21 hodinami, chief napsal: @OndraPod @Waya03 Ahoj Kluci, koukam na vase fajnovy GS SLA dajvery. Prosim, ktery tyhle modely maji tu suprovou "belejsi" ocel a Zaratsu lesteni? SLA057/58 i SLA078/79 ? Nejak se v tom ztracim. ありがとう Ahoj, já v tom taky úplně stoprocentně neorijentuju, ale SLA055/57 určitě mají everbrilliant ocel i Zaratsu lestění, SLA77/79 Seiko uvádí jen "stainles steel" ale Zaratsu leštění by mít měly, je v tom trochu chaos 1
chief Odesláno sobota v 21:31 Nahlásit Odesláno sobota v 21:31 1 hour ago, OndraPod said: Ahoj, já v tom taky úplně stoprocentně neorijentuju, ale SLA055/57 určitě mají everbrilliant ocel i Zaratsu lestění, SLA77/79 Seiko uvádí jen "stainles steel" ale Zaratsu leštění by mít měly, je v tom trochu chaos Super! Diky za korekci. Koukam, ze jsem ty modely jeste napsal trochu blbe, ty koncove cisla
Jiří Sedlák Odesláno pondělí v 05:09 Nahlásit Odesláno pondělí v 05:09 (upraveno) Ranní probuzení ve stanu. Upraveno pondělí v 05:09 uživatelem Jiří Sedlák 3
Vasil Odesláno pondělí v 18:13 Nahlásit Odesláno pondělí v 18:13 U Helveti nedávno naskladnili pár kusů SNXS tak jsem neodolal. S jiným páskem to bude úplná paráda. Ale i tak, když jsem je ukázal ženě, řekla: No hezký, ty jsou takový...dokonalý. 2 1
Jiří Sedlák Odesláno pondělí v 20:38 Nahlásit Odesláno pondělí v 20:38 před 2 hodinami, Vasil napsal: U Helveti nedávno naskladnili pár kusů SNXS tak jsem neodolal. S jiným páskem to bude úplná paráda. Ale i tak, když jsem je ukázal ženě, řekla: No hezký, ty jsou takový...dokonalý. Ve vlákně Seiko 5 jsem dal odkaz na nízký víčko bez průhledu, který pasuje právě na tyhle hodinky. Za 60 korun s dalším harampádím neber to... Pak budou o milimetr nižší a ještě dokonalejší. 2
PetroH Odesláno včera v 07:09 Nahlásit Odesláno včera v 07:09 Niekedy mas chut na nieco menej napadne... 1
Delapancha Odesláno před 39 minutami Nahlásit Odesláno před 39 minutami Pořád na ruce, vytěsnily Tsuyosy. Stále se seznamujeme. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se