Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 21 hodinami, chief napsal:

@OndraPod

@Waya03

Ahoj Kluci, koukam na vase fajnovy GS SLA dajvery.
Prosim, ktery tyhle modely maji tu suprovou "belejsi" ocel a Zaratsu lesteni?

SLA057/58 i SLA078/79 ?

Nejak se v tom ztracim.

ありがとう

Ahoj, já v tom taky úplně stoprocentně neorijentuju, ale SLA055/57 určitě mají everbrilliant ocel i Zaratsu lestění, SLA77/79 Seiko uvádí jen "stainles steel" ale Zaratsu leštění by mít měly, je v tom trochu chaos ;)

• Like 1
Odesláno
1 hour ago, OndraPod said:

Ahoj, já v tom taky úplně stoprocentně neorijentuju, ale SLA055/57 určitě mají everbrilliant ocel i Zaratsu lestění, SLA77/79 Seiko uvádí jen "stainles steel" ale Zaratsu leštění by mít měly, je v tom trochu chaos ;)

Super!

Diky za korekci. Koukam, ze jsem ty modely jeste napsal trochu blbe, ty koncove cisla 😅

Odesláno

U Helveti nedávno naskladnili pár kusů SNXS tak jsem neodolal. S jiným páskem to bude úplná paráda. Ale i tak, když jsem je ukázal ženě, řekla: No hezký, ty jsou takový...dokonalý.

IMG_20250526_200029.thumb.jpg.f6d21e36402c10337a4f8d064460c63b.jpg

• Like 2
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 2 hodinami, Vasil napsal:

U Helveti nedávno naskladnili pár kusů SNXS tak jsem neodolal. S jiným páskem to bude úplná paráda. Ale i tak, když jsem je ukázal ženě, řekla: No hezký, ty jsou takový...dokonalý.

IMG_20250526_200029.thumb.jpg.f6d21e36402c10337a4f8d064460c63b.jpg

Ve vlákně Seiko 5 jsem dal odkaz na nízký víčko bez průhledu, který pasuje právě na tyhle hodinky. Za 60 korun s dalším harampádím neber to...

Pak budou o milimetr nižší a ještě dokonalejší.

• Like 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...