Čajíček Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července před 3 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Seika, nemaj ten divnej rušivej stěrač. Mě ten stěrač neruší a je na něj apoň vidět ze všech úhlů. Orienty mají antireflex. Sarby bohužel nemají a je to znát. Pokaždý když se podívám jen maličko z úhlu na sarby, tak nevidím nic. Jinak za mě sarby mají hezčí, rafinovanější a nižší pouzdro. Orienty zas ten antireflex a lepší náramek, když je tedy člověk na tom náramku nechá
kaktusář Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července před 1 hodinou, Čajíček napsal: Mě ten stěrač neruší a je na něj apoň vidět ze všech úhlů. Orienty mají antireflex. Sarby bohužel nemají a je to znát. Pokaždý když se podívám jen maličko z úhlu na sarby, tak nevidím nic. Jinak za mě sarby mají hezčí, rafinovanější a nižší pouzdro. Orienty zas ten antireflex a lepší náramek, když je tedy člověk na tom náramku nechá měl jsem se sarbama stejnej problém, uvažoval jsem, že tam nechám udělat AR. nakonec jsem věnoval ty hodinky jako dar člověku, kterému se hodně líbily, ha ha. tím jsem problém vyřešil jinak jsou esteticky sarby pro mě osobně naprosto dokonalé hodinky
ladvach Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července Makro Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8
Roman-ZA Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
dtx Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července Ještě chvíli s nimi budu otravovat. Po delší době nový model, který zaujal a jsou opravdu parádní. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
mlsoun1 Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 2
Jajar Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července Myslel jsem, že je nikdy z tahu nedám, ale změna je život. Ony se fakt dají nosit snad úplně ke všemu a všude. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 2
L.J. Odesláno 6. července Nahlásit Odesláno 6. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
mlsoun1 Odesláno 6. července Nahlásit Odesláno 6. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
kaktusář Odesláno 7. července Nahlásit Odesláno 7. července panská skála Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
TomProch Odesláno 7. července Nahlásit Odesláno 7. července Skládačka / frankenwatch (strojek 7N43) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
_lip_ Odesláno 7. července Nahlásit Odesláno 7. července Vzpomínka na Nagano s lakovaným ciferníkem v Kiso stylu. Čitelnost tedy není úplně ideální. 5 3
misso Odesláno 8. července Nahlásit Odesláno 8. července Power reserve uvnitř GMT Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 2
Jajar Odesláno 8. července Nahlásit Odesláno 8. července Ještě dvě letní. Civilní vs. pracovní. Trošku rozdíl ve velikosti. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 2
misso Odesláno 8. července Nahlásit Odesláno 8. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
ProF3T Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
Rendell Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Jiří Sedlák Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července V 4. 7. 2026 v 12:16, Čajíček napsal: Mě ten stěrač neruší a je na něj apoň vidět ze všech úhlů. Orienty mají antireflex. Sarby bohužel nemají a je to znát. Pokaždý když se podívám jen maličko z úhlu na sarby, tak nevidím nic. Jinak za mě sarby mají hezčí, rafinovanější a nižší pouzdro. Orienty zas ten antireflex a lepší náramek, když je tedy člověk na tom náramku nechá Dodělat AR není problém.
Jiří Sedlák Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Jiří Sedlák Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července Trochu světla, na tom jubilee člověk ani neví, že má něco na ruce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se