Americkej Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 Před hodinou, pebe napsal: nejlepší je President, osobní zkušenost Chtěl jsi říct Endmill, najisto. A kucí, nebojte se těch kapek, jak prorazí i skálu. Vona je to furt jedna a ta samá, jakože dokola... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 (upraveno) před 2 hodinami, Americkej napsal: Chtěl jsi říct Endmill, najisto. A kucí, nebojte se těch kapek, jak prorazí i skálu. Vona je to furt jedna a ta samá, jakože dokola... Jo, taky znám procesy, kdy jedna a ta samá věc pořád proráží zase do jiné věci, jakože dokola, a kapky jsou až v závěru, a těch se někeří i vobávaj…. Kde jsou ty časy... inu Mr. Datel... Upraveno 26. května 2020 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 před 3 hodinami, Americkej napsal: Chtěl jsi říct Endmill, najisto. A kucí, nebojte se těch kapek, jak prorazí i skálu. Vona je to furt jedna a ta samá, jakože dokola... myslel jsem president Endmill ze Strapcode, jako všechno ze Strapcode, mají endlinky prodloužené o uchycení prvních článků a doce nepříjemně to prodlužuje hodinky. Tedy já s malou rukou to poznám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 A tak to jo, už vím, čeho všeho jsi schopnej pro pocit pohodlí udělat náramku. Vlastně se mi ten Tvůj přístup líbí. Já zas řešíval opačnej problém. Fungl Seika na náramku a já dokupuju článek navíc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 teď řešim jestli nekoupit něco na tyhle, už jsme spolu dva roky a tah už si ani nepamatujou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reborn Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 V 26. 5. 2020 v 16:10, Americkej napsal: Chtěl jsi říct Endmill, najisto. A kucí, nebojte se těch kapek, jak prorazí i skálu. Vona je to furt jedna a ta samá, jakože dokola... Nemám srovnání s Endmill, ale originál Seiko President je oukej. Fotka stará osm let, ale i tak to mám na ruce právě teď. V tomto období už sice většinou nosím NATO, ale letos mám všechno nějak posunutý. S prvními jarními paprsky nasazuji oranžový NATO a pak prostřídám dalších 20 strapů až do podzimu... Bylo už vůbec jaro nebo to letos nebylo povolený? Se v tom nějak ztrácím nebo co... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 28. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2020 Zelvy konecne na gume.. “Protoze tak je to spravne, tak to ma byt” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 28. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2020 Neuvěřitelný AR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 28. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2020 Moc pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 Dnes pětky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Narvanma Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 SKX007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 před 1 hodinou, Vladino125 napsal: SKX007 Zmena lunety z toho spravila uplne ine hodinky .... palec hore :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 Zmena lunety z toho spravila uplne ine hodinky .... palec hore :-)To máš 100% pravdu. Zajtra Prihodim niečo ďalšie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se