Vladino125 Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 Medová hořčice Páčia sa mi a je vidieť že ich nosis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 Horolezecky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 Stávají se mými otloukánky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 Pekne jsou,ty zlaté ručky se mi líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 Dik Horsie to bolo s tou povodnou lunetou, resp. vlozkou. Tam im to sakra nevyslo s tou zlatou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 Uprsany piatok...ale radosť na ruke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potvor Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potvor Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 Tyhle Bryanovky maj neskutečný gule! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas7 Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 Poslední přírůstek. Dnes dorazily laguny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 před 23 minutami, tikzot napsal: Tyhle Bryanovky maj neskutečný gule! Mají. A na Crafteru ještě větší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 Taky pekné;-) ale dle mě to nato co k nim je, krásně podtrhuje charakter těch hodinek, ale už se těšim až je přezuju na jubi od uncla;-) ale já je nechci poškrábat jako všechno kde měnim strapy, tak to nechám radši profíkům;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 Mně to nato přijde jako strašný kus hadru. Hned letělo. Na druhou stranu jsou lidi, kteří se to nebojí ani modovat. Což o nic nejde, protože strčíš lunetu do šuplíku a nasadíš AF. Jen mi to přijde už dost divoké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 Tak tohle se mi ale vuuubec nelibi a ani to nechapu;-) gmt lunetu whyyy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas7 Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 Hmm, to je fakt úlet. A ten hadr má "asi" něco společného s popruhem na kytaře. Tedy pokud May nepoužívá kůži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 před 56 minutami, tikzot napsal: Taky pekné;-) ale dle mě to nato co k nim je, krásně podtrhuje charakter těch hodinek, ale už se těšim až je přezuju na jubi od uncla;-) ale já je nechci poškrábat jako všechno kde měnim strapy, tak to nechám radši profíkům;-) Můžu se zeptat jaký jubi od uncla k tomu půjde? Nic jsem tam na SRPD nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 Ja ho kupoval zde na foru a pokud vim, tak se uz nedela... jestli si to tedy dobre pamatuji;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se