Jan7 Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Před hodinou, cerven87 napsal: Paráda, to je limitka? Přesné označení:Seiko SRPB11K1 Turtle Blue Lagoon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerven87 Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Mně se želvy moc líbí, ale zrovna se zbavuju PADIn. Jsou na mě moc velký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Dnes dorazila rýže. Ten tah alá Doxa je super,co je to zač?Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 před 5 minutami, Juraj11 napsal: Ten tah alá Doxa je super,co je to zač? Rýžový tah https://www.uncleseiko.com/store/p53/BEADS_OF_RICE_Bracelet_for_the_6309_Divers.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Díky,vypadají na něm opravdu skvěle Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 To je vážně super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Podzimní setup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerven87 Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Chvilku mi trvalo, než jsem jim přišel na chuť. Ale teď jsou to jedny z nejoblíbenějších. Cifr bez zbytečných nápisů je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Už potřetí a snad naposledy jsem si pořídil SBDX001, tentokrát ve verzi cifru s modrým trojuhelníkem (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerven87 Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Jsou parádní. Proč ses těch předešlých zbavil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 před 14 minutami, cerven87 napsal: Jsou parádní. Proč ses těch předešlých zbavil? To zjistíš až tady budeš déle. Prostě vždycky chceš jiné hodinky a pak lituješ, že jsi ty předchozí prodal (-: A tak to jde dlouhé roky, projde ti rukama desítky až stovky hodinek a pak se nakonec vrátíš k těm co jsi nosil a co se ti líbily úplně na začátku. Tuto chronochorobu tady potkalo spoustu pacientů (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Fakt ti sednou,jen pro zajímavost, když si je poptaval, tak si chtěl tyto nebo 017,ale ty nové si nechtěl,můžu vědět důvod? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerven87 Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 před 15 minutami, Piplík napsal: To zjistíš až tady budeš déle. Prostě vždycky chceš jiné hodinky a pak lituješ, že jsi ty předchozí prodal (-: A tak to jde dlouhé roky, projde ti rukama desítky až stovky hodinek a pak se nakonec vrátíš k těm co jsi nosil a co se ti líbily úplně na začátku. Tuto chronochorobu tady potkalo spoustu pacientů (-: Zrovna prodávám želvy a bojím se, že je pak zase budu chtít Uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 BOdesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 před 3 hodinami, Pivas napsal: Fakt ti sednou,jen pro zajímavost, když si je poptaval, tak si chtěl tyto nebo 017,ale ty nové si nechtěl,můžu vědět důvod? Nostalgie? První verze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 před 5 hodinami, Piplík napsal: Už potřetí a snad naposledy Držím palce k chlapskému rozhodnutí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Ja si dal od seika chvilku pohov, ale po 10ti dnech mi ty zelvy zacinaj chybet. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 SPB151 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 před 22 hodinami, cerven87 napsal: Zrovna prodávám želvy a bojím se, že je pak zase budu chtít Uvidíme No vidíš. A já nový PADI želvy před pár dny koupil. Mohl jsem ušetřit a mít je navíc se safírem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 Racing řemen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se