Franklin Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 před 13 hodinami, p3k napsal: Co se mi nejvíc na těchto Sarxech líbi, je hnědý tón černého ciferníku, když se pořádně nasvítí. To ale nejde mobilem nafotit. Autor vlastně zastává stanovisko, které zároveň vyvrací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KB5 Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Gym time! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twiggy24 Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Study time! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Podarene puzdro, v spravnej velkosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 před 17 hodinami, p3k napsal: Stručně hodnocení. Co se mi nejvíc na těchto Sarxech líbi, je hnědý tón černého ciferníku, když se pořádně nasvítí. To ale nejde mobilem nafotit. Co se mi nelíbí, ploché střední dílky tahu. Jinak ale celkem příjemná hodinka K nevýhodám by som ešte doplnil sponu bez mikroregulácie a strojček 6r15 nie je žiadna bomba, ale inak súhlasím parádne hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 (upraveno) @Diablo1st Strojek ano. Ale mikroregulaci nemám ani na mých SBGA. Dokonce ta spona je provedením (ne kvalitou) dost podobná té s GS. Je to celé dělané na placato, aby nevyčnívala. Ale mít možnost si náramek trochu povolit je jinak fajn, to jo. Upraveno 27. prosince 2020 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 před 25 minutami, p3k napsal: @Diablo1st Strojek ano. Ale mikroregulaci nemám ani na mých SBGA. Dokonce ta spona je provedením (ne kvalitou) dost podobná té s GS. Je to celé dělané na placato, aby nevyčnívala. Ale mít možnost si náramek trochu povolit je jinak fajn, to jo. Seiko a aj GS sú v tomto smere dosť pozadu. U hodiniek za 1000€ a viac by spona s mikroreguláciou mala byť samozrejmosťou. A nie že by Seiko takú sponu nemalo. Na moje SDGM som po vzore Martara objednal sponu z Astronov. Tá už má 3 pozície mikroregulácie, tak som zvedavý aká bude naživo. Inak na tú GS sponu sa sťažujú pomaly v každej recenzii, lebo dizajnovo to nie je zrovna skvost a ešte keď chýba aj jednoduchá mikroregulácia to je na facku. Zráža to dole inak veľmi podarený a kvalitný ťah na GS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Ja som so sponou nadmieru spokojny, sadne presne, zapinanie, odopinanie akurat na spravny tlak, s mikroregulaciou som nic nerobil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 já nosím hodinky raději navolno, takže obvykle mikroregulaci zas tak moc nepotřebuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 před 1 hodinou, Harwey napsal: Ja som so sponou nadmieru spokojny, sadne presne, zapinanie, odopinanie akurat na spravny tlak, s mikroregulaciou som nic nerobil. S dovolením jsem si půjčil tvůj obrázek Mám stejnou sponu a byla by OK, nebýt označené části, která mě tlačí. Resp. tlačila, než jsem to doladil pomocí dílků a mikroregulace. Teď sice netlačí, ale zas není v úplně té správné pozici, jakou bych si představoval. To prodloužení by mohlo mít Seiko líp zmáknuté Škoda, že na tahu nejsou aspoň dva půldílky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajos Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Ježišek potešil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 před 19 hodinami, Vorel napsal: S dovolením jsem si půjčil tvůj obrázek Mám stejnou sponu a byla by OK, nebýt označené části, která mě tlačí. Resp. tlačila, než jsem to doladil pomocí dílků a mikroregulace. Teď sice netlačí, ale zas není v úplně té správné pozici, jakou bych si představoval. To prodloužení by mohlo mít Seiko líp zmáknuté Škoda, že na tahu nejsou aspoň dva půldílky. Díky za příspěvek, mi to připomnělo, že má v zásilkovně tah na želvy na origo mi vadí šířka a právě potápěčská extenze. Pořídil jsem tedy oyster s obyč sponou, nasadil a pohoda mohu jen doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 před 52 minutami, Liqid napsal: Díky za příspěvek, mi to připomnělo, že má v zásilkovně tah na želvy na origo mi vadí šířka a právě potápěčská extenze. Pořídil jsem tedy oyster s obyč sponou, nasadil a pohoda mohu jen doporučit. Neměl bys prosím tě nějaký odkaz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Ale jistě 22mm Super-O Boyer Watch Bracelet for Seiko New Turtles SRP775 SRP777 – Strapcode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 před 57 minutami, Liqid napsal: Ale jistě 22mm Super-O Boyer Watch Bracelet for Seiko New Turtles SRP775 SRP777 – Strapcode Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Těžký, ale to mi vůbec neva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se