Lacifer Odesláno 3. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2021 7N35-6A49 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MazziMaster Odesláno 4. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2021 Dnes po dlhej dobe opäť na ruke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 4. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2021 Dneska s lanďáckým titanovým kladivem (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 4. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2021 Pořád. Jsou prostě fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 4. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2021 MM300Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 4. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2021 Pro Samuraje mám prostě slabost: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mason-Mac Odesláno 4. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2021 Po vlastnoruční operaci opět na rukou na vycházce. SNK809K2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 4. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2021 Před hodinou, Mason-Mac napsal: Po vlastnoruční operaci opět na rukou na vycházce. SNK809K2 gratulace k oprave, co to je prosim za gumu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 4. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2021 dovolenkovy dovoleny pivko a PADIni:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mason-Mac Odesláno 4. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2021 před 6 minutami, Arthur N. napsal: gratulace k oprave, co to je prosim za gumu? jedná se o repliku původního gum. řemene k "Prim Sport 2 Potápky" k dostání např. na antik-hovorka.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lassie Odesláno 4. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 5. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 5. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2021 Super, jaká je ta knížka?Já dneska zase popelník na ruce.Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 5. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 5. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2021 @Vladar91 zatím jsem přečetl jen pár prvních stránek, zbytek jsem narychlo prolistoval. Tak to nemůžu ještě hodnotit. Ale vizuálně vypadá výborně. Jen je bohužel ten papír hodně lesklý a zůstávají na něm otisky prstů. To je za mě jediné mínus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 6. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2021 Po delsi dobe,uz jsem zvazoval je strelit,ale…..jeste uvidime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kleofash Odesláno 7. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2021 Je tu tma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2021 Lumi je u Seiko perfektně uděláno.Fotka na jedničku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 7. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2021 Po dlouhé době na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se