tomato Odesláno 9. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2023 Ty pravé Pepsi… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 9. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2023 @bluman pepsi Brightz, titan, smalt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 9. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2023 Dnes na novém řemenu. Paráda o hodně pohodlnější než tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 9. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2023 1 hour ago, xbraj19 said: @bluman pepsi u mna to vypada ako cierna na tej lunete, ale inak moc pekny kusok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny350 Odesláno 9. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2023 Pepsi parádička 7a28tu sú moje pepsi, síce staršia foto ale na ruke tešia stále Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomi33cz Odesláno 10. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 10. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2023 Ty GMT mají něco do sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borco77 Odesláno 10. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2023 Save the ocean Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borco77 Odesláno 10. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borco77 Odesláno 10. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Petr Jehla Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 Dnes klasiky taky Pepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mironfs Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 Turtle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 Už se mnou želvy chodí i do práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekKlm Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 Když Seika, tak jedině Orange Monstery - hodinky, které mi nosí smůlu a proto se na ruku dostanou opravdu svátečně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 Proc smulu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekKlm Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 před 3 minutami, Pepino777 napsal: Proc smulu? Většinou je vytahuju, když jedu na dovolenou, protože jsou to za mě ideální hodinky k vodě Předloni mi v Itálii na dovolené vykradli auto, vloni mě v Rumunsku na dovolené naboural chlap a ujel. A pokaždý jsem měl na ruce Monstra - to nemůže být náhoda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 Tak je nos někam jinam, na dovolený se vždycky něco semele. Hlavně že to není: žena by jela, ale mě už se nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekKlm Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 před 7 minutami, Jiří Sedlák napsal: Tak je nos někam jinam, na dovolený se vždycky něco semele. Hlavně že to není: žena by jela, ale mě už se nechce. No vidíš, máš dobrý nápady! Beru to jako znamení, že je načase je vytáhnout do společnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 S celoocelovou lunetou jsou skvělý i do práce. Lepší než počítat šrámy na hliníkový vložce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 před 8 hodinami, FrantisekKlm napsal: Většinou je vytahuju, když jedu na dovolenou, protože jsou to za mě ideální hodinky k vodě Předloni mi v Itálii na dovolené vykradli auto, vloni mě v Rumunsku na dovolené naboural chlap a ujel. A pokaždý jsem měl na ruce Monstra - to nemůže být náhoda! šetři si je na zítra, pátek 13. to se určitě něco semele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se