AKUC Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 Stále turtle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 Čierno zlatá je dosť pekná Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 fajne su.. idem si asi vybrusit nejaky ocelovy naramok k nim Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 @instant Kebyze vybrusis dva kusy, tak by som si tu hodinku aj kupil, veruze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 K nim nepasuje náramek z MM300? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 @shewczanepasuje, tyhle mají rozteč 19mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Persan96 Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 Opožděné vánoce Limitované koktejly SSA455J1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 Dalsie divery mi sice nechybaju, ale tie SLA su dobre. Na druhej strane, odkedy som na MM300 kupil crafter, tak tah som na nich odvtedy nemal. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 (upraveno) před 4 minutami, Persan96 napsal: Opožděné vánoce Limitované koktejly SSA455J1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tvar těch výřezu má nějaký smysl, odkaz na něco z Japonské kultury nebo tak něco? Upraveno 26. ledna 2023 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 @xbraj19Díky za info, žil jsem v domnění, že je to rozměrově stejné pouzdro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 (upraveno) Dnešní snídaňooběd... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. ledna 2023 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayter27 Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 Green SunsetOdoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 před 2 hodinami, shewcza napsal: @xbraj19Díky za info, žil jsem v domnění, že je to rozměrově stejné pouzdro. to by bylo moc jednoduché Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hightower Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 To je náhoda já před cca 5 minutama vyměnil na ruce želvy za: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 3 hours ago, EpsteinBarr said: Dalsie divery mi sice nechybaju, ale tie SLA su dobre. Na druhej strane, odkedy som na MM300 kupil crafter, tak tah som na nich odvtedy nemal. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. to su 001 alebo 011? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 3 hours ago, shewcza said: @xbraj19Díky za info, žil jsem v domnění, že je to rozměrově stejné pouzdro. tah na MM300 sa da prisposobit, ale chce to trochu vrzgania s bruskou. LINK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hightower Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 před 53 minutami, Jiří Sedlák napsal: To je náhoda já před cca 5 minutama vyměnil na ruce želvy za: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To teda jsou moc fajn… akorát koukám, že bych si mohl seštelovat datum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 (upraveno) ale musim priznat ze na strape su skvele. takze dalsi mod na zozname: crafter + ostry rezny nastroj LINK Upraveno 26. ledna 2023 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se